hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Ja znam da sam ja bio siguran u pobjedu BL na Dori ali da sam ga na ESC vidio tu do 5. mjesta ali ne i kao pobjednika, prosto nisam imao takav doživljaj kao ni za neke druge ranije favorite fanova, mada nisam ni za Švicu do prve probe mislio da će da slavi, tad sam baš osjetio 'winner vibe'. Bio mi je u top 10 sve vrijeme, kao i Kaarija prošle godine, ali obojica mi nekako nisu izgledali kao pobjednici.

Ali drago mi je što je u Hrvatskoj dočekan kao pobjednik jer je ovo što je uradio za ovih par mjeseci brutalno i baš se rijetko viđa na ovim prostorima.
Nadam se da će imati sjajnu karijeru i dostići status legende hrvatske muzike eto

Meni nije imao vajb pobednika kad su počele probe, ali su mi forumaši ovde digli hajp. Neće meni prvi favorit pobediti u skorije vreme lol

A narocito spavate li mirmo kad ste irskoj dali 8 poena :LOL::LOL: mi katolicka zemlja samom vragu dali 8 poena😂

Sad Marko gostuje na Dnevniku HRT-a i na pitanje je l' mu žao što nije pobijedio, odgovorio je da mu zbog njega samog nije, nego mu eventualno može biti žao ako je Hrvatima žao te da je jedina razlika između njega i Nema to što Nemo kod kuće ima trofej.
Sreća naša skromna. ❤️

Isto, ali su mi bar 2018. i 2019. bili visoko, pa sam bio zadovoljan.
Pa i ja sam bio zadovoljan skoro uvijek jer su mi većinom pobjednici bili u vrhu nakon toga (samo Netta nije, a Jamala i Mans tu oko top 10 ali ne u najužem krugu favorita). Ostali su mi svi bili odlični pobjednici ali ne moj prvi izbor

Kaže Št*ngl: "Nadamo se da će se na valu uspjeha Leta 3 i Baby Lasagne na narednu Doru prijaviti izvođači koji imaju dobar i originalan proizvod"

Šteta pa je još zaboravio nadodati "...i da će ih naša stručna komisija uopće i odabrati." 🙄

Dolazi Lazanja na Exit!
Samo ne znam šta će da peva, ima dve pesme. 😂

Sad kad gledam detaljne rezultate, fascinantno mi je kako smo prošli kod cijele sjeverne Europe, nikad nisam mislio da će se to desiti. Od njih 5 ukupno 94 poena (i žiri i tvt), jbt :oops:

Meni je presmešno da ovde vidim Kostadinova, sećam se koliko su ga forumaši HRT mrzeli

Pitanje da li bi BL pobijedio i da su CG, BiH i MK ucestvovale (ili CG i MK bez BiH posto BIH dugo nema), ali bi razlika sigurno bila drasticno manja, tj u par poena. Dobio bi i Nemo nesto sigurno, ali bi bilo jos neizvjesnije.

Back