hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Poslušao rekapitulaciju i glavni utisak je da je ova Dora miljama bolja od prošlogodišnje, rekao bih čak i neuporedivo bolja. Dosta pesimističnih postova sam iščitao u poslednjih 20-ak stranica pa nisam previše očekivao, ali na osnovu isečaka, makar 5 pesma obećava. Bacam se na preslušavanje.
Ova DORA je miljama bolja od prošlogodišnjee?? Really!!???? Delulu...

evo proradili su linkovi za prvu turu, samo treba malo da se sačeka zato što drajv nije mnogo brz lol

Kod mene su proradili odmah čim si objavio post. Čini mi se da je Erna ta treća koja mi se najviše dopala. Dakle Eugen, Lazanja i Erna. Ima tu još poneka koja ima potencijala da mi se dopadne. Svakako bolje od prošlogodišnje ponude.

Iskreno, meni je ova Dora bolja od proslogodisnje.
Kedzo je super samo mnogo se nesto dere, pesma mi je LI LA, mogu da je vidim kao ispadak a i kao prolazak. Ali Lazanja, kakav fejl od strane HRT-a da to bude rezerva. 😂 Tacno vidim publiku kako divlja uz taj bit. 😄

E, ajde preskoči me, molim te. Meni je bolja, a ti uživaj u Mama ŠČ i prošlogodišnjem izdanju.
Bez nervoze sine, samo lagano udahni duboko što kažu Marčelo i Nensi u onoj pesmi: Udahniiii i pustiii.....

Poslušao rekapitulaciju i glavni utisak je da je ova Dora miljama bolja od prošlogodišnje, rekao bih čak i neuporedivo bolja. Dosta pesimističnih postova sam iščitao u poslednjih 20-ak stranica pa nisam previše očekivao, ali na osnovu isečaka, makar 5 pesma obećava. Bacam se na preslušavanje.
Pa deluje gore jer te teraju da slusas svaku pesmu po redu.

Alen Đuras-Lepo mi je ovo baš, zvuči moderno, sveže i instrumentalno i vokalno vrlo melodično. Malo mi je naslov krindž, no dobro, ne smeta. 8
Baby Lasagna-
Definitivno konkurent, drop sabija koliko je dobar, možda nedostaje malo eksplozivniji kraj, ali sve u svemu-HRT srami se što je ovo bila rezerva, a neki tamo Vodu piti trezan biti u prvoj postavi. Plus, mislim da će mi biti grower svakim novim slušanjem. 9
Barbara Munjas-
Bezveze mi ovo, filer pesma, ni boja glasa mi ne prija, totalno nebitna u svakom smislu. 3
Boris Štok-
Dopada mi se, vrlo fin pop rok fazon, vokalno mi na momente vuče na Masima. 7
Kedžo-
Uf, dobar je, ali ne mogu reći da nisam očekivao više. Pesma mi je više radio friendly za naše podneblje, nema nekog specifičnog wow momenta. Volim njegov rad i negde uvek ima plus na kvalitetnu interpretaciju, ali sa žaljenjem moram konstatovati da mi u ESC kontekstu baš i ne pije vodu. 7+
Erna-
Ravna linija, došla i još brže prošla. 5

Back