hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Meni je nestvarno koliko je i na Meridianu visoka kvota za Hrvatsku, 6.5. Ako iko bude ovogodišnji Dons to će biti Marko.

Kostim je ok, videćemo režiju nastupa. Ako tu ne uprska i malo (više) iskontroliše urlanje u ispevavanjima, možda može da se nada finalu.
Ja se slažem 100%, ako uspe da otpeva kako treba ovo lako može da bude qualifier jer je pesma veoma zabavna i interesantna.

Samo što je Dons imao odličnu pesmu, a Marko ima samo odličan kostim.

Iskreno ukrala bih kompletan Willow nastup sa Erasa od Taylor Swift.
the-eras-tour-stream-13.webp

Baš se nešto mislim ... po onom sistemu pre 2008. ovo bi bilo direktni finalista zahvaljujući Bejbinom 2. mestu od prošle godine. 🤦‍♂️ Užasan je to sistem bio, samo kad se setim 2006. Moldavija recimo ili Švajcarska direktni finalisti a pesme krševi na kub.
Ove godine, finalisti bi bili, po tom sistemu:

Švajcarska - Zoe Me - Voyage
Hrvatska - Marko Bošnjak - Poison Cake
Ukrajina - Ziferblat - Bird Of Pray
Izrael - Yuval Raphael - New Day Will Rise
Irska - Emmy - Laika Party
Jermenija - Parg - Survivor
Švedska - KAJ - Bara Bada Bastu
Portugal - NAPA - Deslocado
Grčka - Klavdia - Asteromata
Luksemburg - Laura Thorn - La poupee mont le son

Ako bismo gledali od preostalih zemalja, po kvotama za prolaz u finale, našlo bi se sledećih 10 pesama:

Holandija, Estonija, Albanija, Finska, Austrija, Norveška, Malta, Češka, Kipar i Poljska.

Ovaj nastup, po slikama, je ponovljen nastup sa Dore sa malim izmenama, plesacki. Ne vidim da su ulozili neki trud niti da imaju viziju. Nema pricu vezanu za tekst, samo acid boje svetala koje se menjaju. Zna li se ko mu je radio nastup? Od ljubitelja ESC-a ocekivala sam vise. Meni ovo mirise na flop.

vidim onaj lik što je pisao nastup lazanji prošle godine je i ove godine u timu.. lijepo

Najavio je za jedan španjolski intervju da će nastup biti jako weird i pun glitcheva

Volimo Hrvatsku u njenoj experimental faziiiiiii

Mah. Nigde veze nastup i kostimi sa tekstom pesme i pesmom samom. Bezidejno. Bicu iznenadjena ako se jedna od ex yu zemalja provuce u finale.

Back