Pa bolje da ne razumeju šta pevaju, jer ne verujem da bi vajbali uz Uzmi me seebi kraljice zemljoUpravo je pressica uživo. Neće mijenjati dio pjesme na engleski, sve ostaje na hrvatskom.
Cini se da je samo ovde na forumu napravljen neki privid neizvesnosti, bukvalno je od pocetka bilo jasno da pobedjuju i da su najbolji izbor, na stranu sto mi nisu bili favoritiNe razumem ovoliki hejt ovde prema Lelekicamapobogu
Kao da čitam telegramZapozorje Dore 2026:"Zorja,da li ste očekivali pobjedu?Moje ime je Andromeda i pobedu očekivala nisam!"Napisao sam,pjesma koja pobijedi najbolja ovom forumu je pobjednica Dore 2026.Uvjerljiva pobjeda tako da se nema šta reći. Strani žiri je nepotreban. Magazin bravo u show programu. Stela ima hit. Drago mi je da nije pobijedila da se vrati neke naredne godine.
Kako je teško biti javna ličnost, uvek najgore slike stave u naslovnu.
Ako bude drame oko toga, ne može se glasati protiv ali može za, tako da im može ići u prilog toPritom ne bih zanemario potencijalno veoma jak PR koji mogu da dobiju u Evropi na talasu trenutne islamofobije.
Auuuuuu, Zorja okićena hrvatskim tetovažama