hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Ne znam, meni je i dalje fascinantno da zene pevaju o otimanju, silovanju i porobljavanju hriscanki tokom Otomanskog carstva, nose krvave haljine i dramaticno se deru, a mi svi, ukljucujuci i njih - lepi su ovi svetli kostimi, lepo se slikaju.

Pošto je danas vizuelni aspekt na Evroviziji veoma važan, to će pre biti u fokusu gledaocima, nego tekst i tema pesme.

Sestro drži mee sestro pašću tiii 😁

Lijepe su crvene haljine, ali nešto mi se ne sviđa ova u bijelom

Ne znam, meni je i dalje fascinantno da zene pevaju o otimanju, silovanju i porobljavanju hriscanki tokom Otomanskog carstva, nose krvave haljine i dramaticno se deru, a mi svi, ukljucujuci i njih - lepi su ovi svetli kostimi, lepo se slikaju.
I Klavdia je obradila sličnu temu ali nekako suptilnije.
Ovo do sad, ovako na prvu izgleda kao i na Dori prenapadno/prenatrpano. Tipujem da će od Poljske dobiti 12.

• Like
Reactions: FFM
Slažem se sa tobom, tema (i tekst) jeste baš heavy i to je jedan od razloga zbog kojih mi prosto nije sasvim sela pesma. Instrumental mi se dopada, daje na atmosferi. Vizuelno deluje lepo, a videćemo kakvi su kadrovi.

Slično je i sa Jamalinom pesmom bilo, barem kada je moj doživljaj u pitanju. I tamo mi je tematika bila previše za muzičko takmičenje, ali vizuali i njena izvedba su stvarno bili bez greške.

• Like
Reactions: FFM
Pa meni su kostimi losiji. Bolje je bilo na Dori iako je sve mracno i "sektaski". Dobro ovde je kao veselije ali opet ove krpe bezveze...

Za haljine ne moramo više da strahujemo, samo da vidimo kako će se uklopiti sa animacijom na ekranu. Ona na Dori je bila mistična nije bila loša, ako je ovo upgrade onda očekujem nešto još bolje.

Back