hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Ne znam, meni je i dalje fascinantno da zene pevaju o otimanju, silovanju i porobljavanju hriscanki tokom Otomanskog carstva, nose krvave haljine i dramaticno se deru, a mi svi, ukljucujuci i njih - lepi su ovi svetli kostimi, lepo se slikaju.

Pošto je danas vizuelni aspekt na Evroviziji veoma važan, to će pre biti u fokusu gledaocima, nego tekst i tema pesme.

Sestro drži mee sestro pašću tiii 😁

Lijepe su crvene haljine, ali nešto mi se ne sviđa ova u bijelom

Ne znam, meni je i dalje fascinantno da zene pevaju o otimanju, silovanju i porobljavanju hriscanki tokom Otomanskog carstva, nose krvave haljine i dramaticno se deru, a mi svi, ukljucujuci i njih - lepi su ovi svetli kostimi, lepo se slikaju.
I Klavdia je obradila sličnu temu ali nekako suptilnije.
Ovo do sad, ovako na prvu izgleda kao i na Dori prenapadno/prenatrpano. Tipujem da će od Poljske dobiti 12.

• Like
Reactions: FFM
I Klavdia je obradila sličnu temu ali nekako suptilnije.
Ovo do sad, ovako na prvu izgleda kao i na Dori prenapadno/prenatrpano. Tipujem da će od Poljske dobiti 12.
Mene ne bi cudilo da zavrse blizu top 5

Slažem se sa tobom, tema (i tekst) jeste baš heavy i to je jedan od razloga zbog kojih mi prosto nije sasvim sela pesma. Instrumental mi se dopada, daje na atmosferi. Vizuelno deluje lepo, a videćemo kakvi su kadrovi.

Slično je i sa Jamalinom pesmom bilo, barem kada je moj doživljaj u pitanju. I tamo mi je tematika bila previše za muzičko takmičenje, ali vizuali i njena izvedba su stvarno bili bez greške.

• Like
Reactions: FFM
Lepe su slike, meni se baš sviđa što su napravile kontrast kostimima i mislim da je to pametan potez.

Pa meni su kostimi losiji. Bolje je bilo na Dori iako je sve mracno i "sektaski". Dobro ovde je kao veselije ali opet ove krpe bezveze...

Back