Sledeći su Le Vibrazioni italijanski rok i pop bend koji su učestvovali na fscu 231 na rok temi! Erin su se mnogo dopali i tako imamo priliku i ovde da ih slušamo!
Sledeći su bend Neverne Bebe sa Tužnom pesmom! 6 puta su učestvovali na fscu a slao ih je Choda na 234 fscu i pesma Dvoje je dospela u sam vrh poena kod Erin!
Bend Santiano nam je dobro ostao upamćen jer ga je na 227om fscu slala Erin! Sećam se tada naše konverazcije gde mi je rekla da sam samo ja bio taj koji je pogodio šta je poslala. To smo komunicirali nakon toga što je opšte mišljenje na forumu bilo da je slala Dartanjana ali ipak je poslala Santiano!
I meni je drago što su se svi potrudili da pošalju što bolju pesmu, pre svega ono što vole jer mislim da je i poenta da se oprostimo sa Bojanom i Erin na taj način. Bojana nisam poznavao, ali mislim da bi se Erin svidela pesma koju sam poslao.
I zadnja pesma na ovom izdanju je pesma Isus a peva je Viktorija! Ova pesma je zaista divna što se reči tiče a o Viktorijinom glasu ne treba trošiti reči!
Izmeniću uskoro prvi post i onda ću glasati pa čim ja glasam možete i vi ali to ću već naknadno objaviti! Hvala svima za prijave stvarno ste se potrudili da pošaljete što prikladnije pesme! Znam da bi Erin jako volela sve ove pesme!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.