In memory of Erin Navan and Boyan Serbia

Da li želite da pesme koje su se takmičile na ovom izdanju dodamo na spisak ili ne?

• Da

Votes: 12 80.0%
  • Ne

Votes: 3 20.0%

• Total voters
    15
  • Poll closed .
Sledeći nam dolazi Key koji je učestvovao na 229 fscu koji je bio posvećen Koreji a svi znamo već koliko je Erin volela Korejsku muzičku scenu!

Sledeći je bend Muse! Učestvovali su 4 puta na fscu a jedan od tih puta je bio 228i fsc gde se pesma Won't stand down jako dopala Erin!

Miley Cyrus je učestvovala 7 puta na fscu a jedan od tih puta ju je slala i Erin. Sada nam dolazi sa njenom novom pesmom Flowers!

Bend Santiano nam je dobro ostao upamćen jer ga je na 227om fscu slala Erin! Sećam se tada naše konverazcije gde mi je rekla da sam samo ja bio taj koji je pogodio šta je poslala. To smo komunicirali nakon toga što je opšte mišljenje na forumu bilo da je slala Dartanjana ali ipak je poslala Santiano!

Oko benda the score su se mnogi borili bukvalno da ga pošalju na ovom memorijalnom izdanju! 2 puta su učestvovali na fscu do sad!

Stiže nam i The Weeknd. 5 puta ima učešće na fscovima ali se jednom jako njegova pesma dopala Erin a verujem da bi joj se svidela i ova pesma!

I meni je drago što su se svi potrudili da pošalju što bolju pesmu, pre svega ono što vole jer mislim da je i poenta da se oprostimo sa Bojanom i Erin na taj način. Bojana nisam poznavao, ali mislim da bi se Erin svidela pesma koju sam poslao.

I zadnja pesma na ovom izdanju je pesma Isus a peva je Viktorija! Ova pesma je zaista divna što se reči tiče a o Viktorijinom glasu ne treba trošiti reči!

Back