In memory of Erin Navan and Boyan Serbia

Da li želite da pesme koje su se takmičile na ovom izdanju dodamo na spisak ili ne?

• Da

Votes: 12 80.0%
  • Ne

Votes: 3 20.0%

• Total voters
    15
  • Poll closed .
A hoće li onda i rezultati da se upisuju na LU? Ako se već zabranjuju ove pesme onda mi je logično da bi trebalo 🤔

Ja ovaj vid takmicenja smatra kao revijalno takmicarski. Zasebno.
Poslao sam nesto sto mi se dopada i ocekujem dobar plasman.

A hoće li onda i rezultati da se upisuju na LU? Ako se već zabranjuju ove pesme onda mi je logično da bi trebalo 🤔
Nema potrebe da se upisuju rezultati na LU, pošto ovo svakako nije dio regularnog FSCa, ali kužim šta oćeš reći, ja ne bi ni pjesme zabranio da se šalju na FSC jer mi je ovo nekako skroz van FSCa

Ja sam u početku ovu temu shvatio kao potpuno revijalnu koja nema veze sa redovnim FSC, čak sam mislio da mogu da se šalju sve pesme uključujući i one koje su bile na FSC. Zato sam hteo da na vreme definišemo sve detalje.

Pa sad je to našla da kaže kad su mnogi već poslali pesmu.
Da sam znao nikad je ne BiH poslao, na šta to liči, propala mi pesma zbog nje sad.

Tema jeste drugačije koncipirana, ali ne razumem zašto ste očekivali da će biti dozvoljeno slati iste pesme sa ovog na neka buduća redovna izdanja? Pa i obrade se vraćaju. Destry je u uvodnom postu jasno naznačio koji izvođači dolaze u obzir.

Za one izrazito takmičarski nastrojene postoji nova redovna FSC tema.

Meni je od početka bilo jasno nekako da ono što se ovde pošalje će opet biti deo forumskog takmičenja na neki način jer se opet i kao revijalni deo odvija na forumu i svi ćemo posle videti ko je šta poslao i logično mi je da se i te pesme uvedu u listu poslatih i da se ne mogu slati na fsc.

Opet - meni je iskreno svejedno. Ja lično ne bih slao te pesme koje ovde budu učestvovale pa i da je dozvoljeno da se šalju.

Kako god bilo, mislim da ne trebamo mnogo raspravljati o ovoj temi pogotovo ne ovde :)

Pa sad je to našla da kaže kad su mnogi već poslali pesmu.
Da sam znao nikad je ne BiH poslao, na šta to liči, propala mi pesma zbog nje sad.

Dozvolite mu da promeni pesmu, preklinjem vas! :eek:🙏

U suštini su samo pravila trebala biti jasno napisana i odredjena pre otvaranja teme i time bi se izbegle spekulacije i proizvoljnost. Mislim ko pravila piše u hodu ?

Razumem takvu vrstu prigovora ali pravila ne određujem ja. Plus - ja mislim da je bilo očigledno da te pesme nećete moći da šaljete na fsc pa i da ništa nisam javno spomenuo.

Da se ne bi pravio cirkus na temi molim vas da o ovome pišete u temi FSC pravilnik ako vam je stalo do isterivanja neke pravde.

Ko ne želi da učestvuje ne mora.

Poslao sam pesmu bas u skladu sa ovom temom. Licno je na listi ali ne na FSC listi kao i kod Petra. Niti je potrebno da bude LU niti da se ukljuce u listu pesama po meni.

Svakako ovo je samo secanje na nase drage forumase i podsecanje na ono sto su oni voleli

Ma kakav LU, inače ja poslao nešto što sam sad prvi put čuo i drago mi je da je taj izvođač bio slobodan ❤

LU svakako ne, jer nismo se prijavili ovde da se takmicimo. Mislim da je bolje da upisemo pesme tho, jer bi meni bilo neprijatno da se neko prijavi sa mojom pesmom na regularnom FSC-u, a bilo bi mi glupo i da posaljem istu pesmu.

Prvi izvođač mi je zauzet bio, baš me zanima sa kojom pjesmom učestvuje, drugog sam našao sa liste i poslao prelijepu jednu pjesmu koja me vazda rastuži kad je čujem, nije mi ni sa kakve liste slanja nego pjesma 'iz glave' koju mnogo volim, tako da eto, prikladno je uz ovu tužnu temu posvećenu našim forumašima koji više nisu tu.

Vidim par mojih pjesama na listi u top 3 kod Erin... eh, baš tuga.

Back