ie Irska 2023: Wild Youth - We Are One

Jedva čekam petak, Late late show je najjača emisija za NF.. Nadam se Lindi Martin kao članici žirija...

Zauvijek najjači NF fight. Kakva je ta Linda lujka zapravo, obozavam 🧡

• Love
Reactions: Mrm
Moram da kazem da je ovo zapravo jedno poprilicno fino nacionalno finale i definitivno mi nece biti pri dnu u topu ako odaberu nekog od favorita (sem ako bude bas prejaka godina)

Connolly mi sve vise i vise leze

Vjerojatno neću ovo ispratiti danas, ali se nadam da pobjeđuje netko od prve trojke:

ADGY - Too Good for Your Love 9/10
Leila Jane - Wild 7/10
CONNOLLY - Midnight Summer Night 6,5/10

Wild Youth - We Are One 4/10
Public Image Limited - Hawaii 2/10
K Muni & ND (Kofi Appiah and Nevlonne Dampare) - Down in the Rain 1/10

Moram da kazem da je ovo zapravo jedno poprilicno fino nacionalno finale i definitivno mi nece biti pri dnu u topu ako odaberu nekog od favorita (sem ako bude bas prejaka godina)

Connolly mi sve vise i vise leze
Sasvim pristojno finale, bar četiri predloga su sasvim korektni.

Za mene večeras CONNOLLY ili ADGY, dve najbolje pesme u selekciji.

"Hawaii" su prelepi... Bogami ako "Hawaii" budu dobri live i pobede, opasni su..

Irci najavljuju večerašnje finale uz nadu da mogu da pobede ove godine. The Late Late Show prema programu traje od 22:35-00:50.
LINK za praćenje ➡️ https://www.rte.ie/player/onnow
Реално веће су шансе да Украјинци заузму Москву до краја године, него да Ирска са овом селекцијом освоји ЕСЦ

Internacionalni žiri su prikazali iz Slovenije, Velike Britanije, Ukrajine i još jedna zemlja ne sećam se...

Ovaj njihov studio je standardno jadan i za najjednostavnije nastupe. Leila Jane skroz fina.

Leila Jane – “Wild” - ok neka ostane nastup za tatu pls.. 🙏 Vokal je jezivo loš.. I taj outfit, duuuuh.. 🥺

Ovaj njihov studio je standardno jadan i za najjednostavnije nastupe. Leila Jane skroz fina.
Ne diraj Late late show studio!!! 😱😱😡😡 You odious, little man...

Leila Jane - ovo je solidno, ali vrišti poslednje mesto u pf-u. Vrlo neinspirativna pesma, vokal klimav.

Back