ie Irska 2023: Wild Youth - We Are One

E koliko se*endaju ovi iz panela, pomislio bi neko da Irska ne ispada iz top 5 kakve stručnjake imaju lol

Wild Youth simpatični, mnogo bolji uživo.

Wild Youth – “We are one” - dobro je ona je povukla nogu, ovo je fino, fali i ovde vokala i svega po malo, ali ja dobar 30 second to mars vibe.. Dopalo mi se...

Prvi put gledam irski izbor i to zato što sam imao priliku da odem tamo prošle godine. Reći ću samo da se tamo po pabovima lome čaše na pesme kao We Are One...

E koliko se*endaju ovi iz panela, pomislio bi neko da Irska ne ispada iz top 5 kakve stručnjake imaju lol

Wild Youth simpatični, mnogo bolji uživo.
Opet diraš organizaciju Late late show?!? 😱😱😡😡

Opet diraš organizaciju Late late show?!? 😱😱😡😡
turbofolk-ciganka.gif

• Angry
Reactions: Mrm
A ovaj panel glasa ili su tu samo da brbljaju?

I ovi doleteli direkt iz 2004. Očajan, ali očajan izbor.

E nisu loši ovi crnci, s obzirom da irci nemaju ništa konkurentno da ponude to bi još bilo i zanimljivo.

K Muni & ND – “Down in the rain” - prva tri su bila baš loša, druga tri dosta se popravila.. Ovde mi se dopada vibe, ovo je američki stil baš.. Ja volim rep, tekst je odličan.. I ovde mi je vokal malo problematičan bio, ali može da se pegla..

Na osnovu ovih nastupa u studiju, izabrao bih broj 5 najverovatnije, hmmmm.. 🤔🤔
I 6 i 4 može da dođe u obzir...

A ovaj panel glasa ili su tu samo da brbljaju?
Da, domaći žiri, internacionalni žiri iz 4 zemlje (Danska, Ukrajina, Velika Britanija i Slovenija) i publika

Ne mogu se načuditi da nacija koja je bila toliko dominantna na ESC-u, padne na ovako niske grane. Mislim, nije to od juče, ali svejedno...

Last edited:
Da, domaći žiri, internacionalni žiri iz 4 zemlje (Danska, Ukrajina, Velika Britanija i Slovenija) i publika
Postoji nacionalni žiri, ali to valjda nisu ovi iz panela, nekoliko puta je ponovio da oni ne glasaju.

A da Jedward i ovi nisu.. Irski žiri se ne vidi...

Ne pratim ovaj izbor jer su mi pesme žalosne, ali mi je veoma frustrirajuće što je Irska jedina država koja nema zasebno NF, već učesnici dobijaju jedan običan segment u emisiji…Kao kada bi se srpski predstavnik za Evroviziju birao u emisiji Ognjena Amidžića u pauzi između razgovora sa zombijima iz Zadruge. Vrlo tužno, ali neiznenađuće, imajući u vidu koliko minimalno truda RTE ulaže u Evroviziju. Svake godine se nadam da će da se makar da pokažu neke naznake života, nekakav puls, ali su mrtav konj i ove godine.

Definitivno samo We are one, ukoliko žele da se spasu bruke. Realno, ni ta pesma neće ni prismrdeti finalu, ali makar se neće blamirati.

Definitivno samo We are one, ukoliko žele da se spasu bruke. Realno, ni ta pesma neće ni prismrdeti finalu, ali makar se neće blamirati.
Ono su spremni za nastupe u većim dvoranama, ne mora da znači da su bez šanse uopšte...

Zavisiće od konkurencije pretežno. Potrebno je znatno vokalno poboljšanje.

• Like
Reactions: Mrm
Back