ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

Irci stvarno više nemaju šta da izgube, doslovno samo ovo predstavljanje pokazuje da ih boli du*e za ESC.

Ako se jedan maleni Luksemburg iscimao, makar sa stranim producentima, onda bi verovatno mogla i nekadašnja evrovizijska sila da malo da gas.

Na recap što sam video od Bambie, kao priredba za decu....blamaž....

Koliko su Konstrakta i ostali zapravo solidni ili top u odnosu na irski izbor, izbor sa najmanje pesama u finalu, a ono finala malo jace od kisele vode :D

Kažu da će sledeće godine imati pošten izbor van TLLS formata

Doduše moram da priznam da mi je ovo, iako loše, MNOGO bolje nego prošle godine. Em je panel korektan (nema Jedwarda), em je scena konkretnija.

Ovu pesmu od Ailshe kada bi pevao neko sa boljim vokalom i kada bi zaista bio dosta bolji nastup i kada bi malo neki revamp napravili nadam se ovo, a cak i ova Bambi bi mi bili jos i ok predstavnici, malo ucestvuje zemalja pa bi se mozda eto zbog publike na tu foru iznenadjenja makar provukli u finale u maju.

Ova prva u crvenom zvuči dobro na recap..lol

Čak mi se i boja glasa dopada...

Jaoo evo su ovi čobani, horoor.. :(

O Gospode Božee više sa njima sada cemo ih 30 godina gledati kako jednu istu pesmu pevaju..

Mislim pesma je dobra, ali su oni svi nekako abitni. Nisu ni na Vidbiru pošteno pobedili.

Erica nije mogla da uhvati onu mucenu notu na kraju, kako ocekuje da uhvati avion do Malma? :'D

Bambie Thug <3

Ali zato je Bambi uhvatila sve tonove, sa sve kreveljenjima i prenemaganjima, sjajno. 💀

• Like
Reactions: Mrm
*Mrm vajbuje uz Kaluš sa napućenim ustima i uz "Ej, eeej, eeej" kao Alesia*

Back