Ja priznajem samo Alyonu Alyonu u vezi repaAj da se ne lažemo, da li bi iko od vas hteo da čuje rep na ESC?
Smejem se od mukeI dodo se nasmejao komentaru...ovaj Late late friday je sve lepši i lepši...![]()
![]()
![]()
pa eto rep sr priznaje jedino kad je inkorporiran u druge žanroveJa priznajem samo Alyonu Alyonu u vezi repa
HonestlyAj da se ne lažemo, da li bi iko od vas hteo da čuje rep na ESC?
Honestly? Ne bas. Imam averziju prema repu/hip-hopu posto vecina tih zanrova prica samo o seksu, "kuckama", kolima i parama. x'D Reeetko kada mi se svidja rep. Ono od Alyona Alyona je najvise sto mogu tolerisem. x'DAj da se ne lažemo, da li bi iko od vas hteo da čuje rep na ESC?
Taman KKPartizan zavrsio, odlicnoIrci u pola 11 kukuuu
čestitke!Taman KKPartizan zavrsio, odlicno
Ali one melanholične trube u pozadini repovanja, ne, ja sam oduševljen, malo je reći...kao da smo krenuli za Kumanovo, i na pumpi na auto putu negde se okuplja raja...u pozadini se čuju prigušene trube, idemo, nema stajanja, putujemo na jug, idemo gde nas niko ne zna, gde zore lepše i jače sviću...mene i moju dušu je ono pregazilo kao brzi voz...već se pripremam za hejt prema Durlanskom zato što izlazi iz matrice
Nije takva situacija na pumpama usput, ali jeste u selima oko autoputaAli one melanholične trube u pozadini repovanja, ne, ja sam oduševljen, malo je reći...kao da smo krenuli za Kumanovo, i na pumpi na auto putu negde se okuplja raja...u pozadini se čuju prigušene trube, idemo, nema stajanja, putujemo na jug, idemo gde nas niko ne zna, gde zore lepše i jače sviću...mene i moju dušu je ono pregazilo kao brzi voz...![]()
Aaa igrao sam ja kolo kod motela Nais, davne 98 godine...na putu za Vlasinu...to su bili dani....Nije takva situacija na pumpama usput, ali jeste u selima oko autoputa