ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

I dodo se nasmejao komentaru...ovaj Late late friday je sve lepši i lepši... 💕 ❤️‍🔥 💥🙌

Ja priznajem samo Alyonu Alyonu u vezi repa
pa eto rep sr priznaje jedino kad je inkorporiran u druge žanrove

treba još da napredujemo po pitanju varijateta, iako su zadnjih godina postignuti značajni napredci

Prodao bih i štalu i kravu da budem deo publike Late late show-a... 🥺

I da Durlanski predstavlja Srbju u Malmo!

Aj da se ne lažemo, da li bi iko od vas hteo da čuje rep na ESC?
Honestly
Aj da se ne lažemo, da li bi iko od vas hteo da čuje rep na ESC?
Honestly? Ne bas. Imam averziju prema repu/hip-hopu posto vecina tih zanrova prica samo o seksu, "kuckama", kolima i parama. x'D Reeetko kada mi se svidja rep. Ono od Alyona Alyona je najvise sto mogu tolerisem. x'D

U Srbiji postoji samo jedan JEDINI reper i to je Marčelo, ostale ne priznajem, odnosno ne da ih ne priznajem ostali prosto ne postoje, to su narodnjaci da se ne lazemo koji su kvazi reperi koji snimaju duete sa satorskim pevaljkama i onda kazu da su reperi :D

Nasa muzicka scena je uska u tom pogledu, bukvalno Marcelo broj jedan i jos jedno 2-3, i to je to ostalo je "trep" sta god to njesra i uzas znacilo :D

već se pripremam za hejt prema Durlanskom zato što izlazi iz matrice
Ali one melanholične trube u pozadini repovanja, ne, ja sam oduševljen, malo je reći...kao da smo krenuli za Kumanovo, i na pumpi na auto putu negde se okuplja raja...u pozadini se čuju prigušene trube, idemo, nema stajanja, putujemo na jug, idemo gde nas niko ne zna, gde zore lepše i jače sviću...mene i moju dušu je ono pregazilo kao brzi voz... 🥺

Ali one melanholične trube u pozadini repovanja, ne, ja sam oduševljen, malo je reći...kao da smo krenuli za Kumanovo, i na pumpi na auto putu negde se okuplja raja...u pozadini se čuju prigušene trube, idemo, nema stajanja, putujemo na jug, idemo gde nas niko ne zna, gde zore lepše i jače sviću...mene i moju dušu je ono pregazilo kao brzi voz... 🥺
Nije takva situacija na pumpama usput, ali jeste u selima oko autoputa

• Like
Reactions: Mrm
Šta je ovo, mix Zorje i Filarija?

Nije takva situacija na pumpama usput, ali jeste u selima oko autoputa
Aaa igrao sam ja kolo kod motela Nais, davne 98 godine...na putu za Vlasinu...to su bili dani.... 🥰

Vratimo se sada u studio u Dablinu...

Back