Istorija nacionalnih izbora

Na današnji dan prije 10 godina je održano srpsko NF Odbrojavnje za Beč:

To je i posljednje NF koje je vodila Maja Nikolić, a prvo nf (tj veče prije) koje je vodila Dragana Kosjerina.

Da sam danas umro ne bih znao da je Marko Luis pevao prateće vokale u studijskoj verziji In too deep. 🤦‍♂️ Slučajno se zadržaš na BlicTV dok je gostovao u Balkanskom ulicom i komentarišući neke svoje slike koje su išle na video zidu, pojavi se neka gde peva u studiju i on reče ovo je kad sam pevao prateće vokale za TB 2017. za Evroviziju.

Urnebesan video. Stvarno je nevjerojatno kakva nam sva skrnavljenja engleskog serviraju iz godine u godinu. Najjača je ona Ukrajinka koja je očito prevodila na Google translate-u s ukrajinskog na engleski pa otud i you're turning into backpack 😳😂

Meni često i tekstovi koji su potpuno ispravni i u duhu jezika zasmetaju u nekim detaljima, tipa, onaj stih Sanje Vučić ''I lick my wounds'' lol

Mislim ok sve je jasno i ima smisla i na engleskom je apsolutno razumljiv i logičan idiom, ali baš mi je nekako štrčalo u pesmi.

U 102. godini umro kompozitor i dirigent Vojislav Simić.Bio je član žirija na Jugoviziji 1987. :(

Back