it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

Pa Annalisi je ovo četvrto ili peto učešće na Sanremu i jasno je da nije odustala. Ali je verovatno najviše do sada razočarana, jer je i sama rekla da je sve bilo podređeno nastupu ove godine. Pritom, žena se letos udala i ko zna kakve prioritete će sebi postaviti (ne kažem da mora da ih menja, čisto da se ogradim).

Mislim, ne bih da patetišem ali mogu da razumem ako ubuduće ne nađe motivaciju za učešće, a prvi bih bio presrećan da je opet slušamo na festivalu.

Ali Mrm, zbog čega konstantno provociraš čim se neko afirmativno izjasni o Angelini? Bukvalno namerno peckaš i onda ćeš da kreneš u dobro poznate beskonačne rasprave. Stvarno mi nije jasno.
Previse je mlada, ne priznaje se niko sa manje od 60 godina i peska u glasu od 2 pakle Drine bez filtera dnevno

Zašto:

Check It Out Look At Me GIF by Travis

Da, upravo potvrdila na konferenciji da ide na Evroviziju.

Annalisina pesma je mnogo bolja i mnogo veći potencijal za još jedan top 10 plasman za Italijane. Angelina mi je ok, ali mi nije ni izbliza toliko catchy i nije me uhvatila na prvu za razliku od Sinceramente. Šteta stvarno, mislim da može da se desi da Italijani konačno ispadnu iz konkurencije za dobar plasman.

Što se mene tiče, najbolji izbor koji su mogli napraviti. I pesma i Angelina su me na prvu zavozale i kupile. :)

Jel San Remo za sada jedina selekcija o kojoj se pricalo na RTS? Jutros video da su pricali o tome ali nisam siguran jel to samo za San Remo ili je bilo jos nekih oko kojih se pricalo? :O

Ove sezone ispratih dva nacionalna finala.
Najpre Benidorm, a potom i Sanremo.
Odlična zabava bila. Sanremo najbolji u ko zna koliko godina. Odlična imena, sjajne pesme, nastupi. Veče kavera, zabavno i emotivno, baš kako treba.
Na oba festivala mi je pobedio prvi favorit. I jedna i druga su me kupile na prvo slušanje/gledanje.
Sad još da mi favorit pobedi i na PZE, pa da ESC u maju bude potpuno uživanje.

Ove sezone ispratih dva nacionalna finala.
Najpre Benidorm, a potom i Sanremo.
Odlična zabava bila. Sanremo najbolji u ko zna koliko godina. Odlična imena, sjajne pesme, nastupi. Veče kavera, zabavno i emotivno, baš kako treba.
Na oba festivala mi je pobedio prvi favorit. I jedna i druga su me kupile na prvo slušanje/gledanje.
Sad još da mi favorit pobedi i na PZE, pa da ESC u maju bude potpuno uživanje.
Slažem se. Favorit u Španiji, top 5 u Italiji.
ALI - Mišo bojim se za PzE, jer po ovoj logici, mogao bi da pobedi neko ko mi uopšte nije favorit...skočiću iz gnezda 😌

Jel San Remo za sada jedina selekcija o kojoj se pricalo na RTS? Jutros video da su pricali o tome ali nisam siguran jel to samo za San Remo ili je bilo jos nekih oko kojih se pricalo? :O
Samo o San Remu, od utorka pricaju i u emisiji "Jedan dobar dan" i u vestima, Šarenici itd itd

Back