it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Bas sad citam komentare. Da, rekao manje prvo, 18/20 , pa onda nije hteo da mesa debitante sa big, pa je promenio ideju, deffo vise od 24. Mozda se ove godine prijavilo puno konkurenata sa konkurentnim pesmama?

Ni ovo nisam znala, oni vec imaju selekciju za Giovanni, neko sa nickname Bosna prosao

Razumeo sam da se Giovani ne mešaju sa redovnim učesnicima?

Da, ali je imao razne ideje. 4 giovanni koji prodju ovaj format (prvobitno je rekao 6) talent showa ulaze u takmicenje. Ovo je rekao u podcastu Pezzi pre 4 dana:

“Biće sigurno više od 24 pevača. Koliko ih već znam sigurno? Imam ih 20 u glavi sigurno. Po imenu i pesmi pre svega, ali i po sadržaju. Sanremo vidim kao veliki mozaik ili buket cveća. Ali ima nešto novo, ono što volim i što je stiglo među pesme, to više nije makrosvet, ne priča se o imigraciji ili ratu, već se vraćamo na razgovor o mikrosvetu, porodici, lične odnose. Govorim o ovogodišnjim tekstovima. Više ljudskih stvari od mikrosveta oko nas, porodičnih odnosa. Sve veoma intimno, pre nego spolja.”

“Ima 20 koji ce sigurno ucrstvovati i imam još 20 koje moram da jos preslusam. I ja ću napraviti neke promene u poslednjih nekoliko sati, siguran sam. Odnos muškaraca i žena u velikoj ekipi? Biće mnogo žena.”

Last edited:
Napisala sam giovaNNi 😂😂 nesto mi San Giovanni na pameti. Jadan decko jos se nije sabrao.

Napisala sam giovaNNi 😂😂 nesto mi San Giovanni na pameti. Jadan decko jos se nije sabrao.
Ja pojedine duple suglasnike (uglavnom p ili t) u određenim rečima neću naučiti nikad, i znam unapred da mi za njih treba korektor...
Teši me što su nove digitalne generacije, pogotovu na severu (gde bez problema masakriraju gramatiku, jer im nije loš akcenat 😭) skroz nepismene, pa će to kroz desetak godina biti još i normalno 😭

Emis Killa drago mi sto ga vidim al jak San Remo kao i uvek .

Pogodila samo 13 po poslednjoj listi koju sam napravila. Ocekivala sam Fedeza i Tony Effe u duetu sa nekim;
Nije istina da nema repa (reko conti) ima ih gomila, iznenadjenje mi je Gue;
Nikad cula za Joan Thiele i Serena Brancale;

Dakle imamo 30 big + 4 giovani koji treba da budu izabrani ima da gledamo do 5 ujutru! 😱
@Petar sta je to cush?

Uhhh Elodie, Noemi, Clara, Giorgia, Francesca, Sarah 🥰 + Gaia, The Kolors, Irama

saska-karan.gif

Vreme je za drugu predstavnicu Italije zaredom 🙋‍♀️

Dopada mi se to što Conti nije izmišljao toplu vodu, već je po spisku vajb maltene isti kao i za vreme Amadeusa proteklih pet godina.

Mene samo veče sa coverima smori + dođe kao četvrto po redu i već se izduvam a i dan je pre finala. Baš ne vidim poentu, pritom više se ne boduje.

Back