30 učesnika ponovo?! Plus još mladih?

Opet će izgleda biti kvantitet ispred kvaliteta kao poslednjih par godina, uz predosadan program do ranih jutarnjih sati?
Ne sviđa mi se to nikako!
Kad vidim smaračicu Noemi po ko zna koji put, nije mi dobro! I Coma_Cose su krenuli tim stopama - svake druge godine. Irama takođe počinje da bude naporan. Istina je da je imao nekoliko odličnih pesama ranije, ali ako treba da ga gledamo gotovo svake godine dok ne pobedi, to dovede do zasićenja. Bolje da je pauzirao par puta, pa onda da se (trijumfalno) vrati.
Iskopine poput grupe Modà, Giorgia, Massimo Ranieri smo videli u prethodnih par godina i nisu ništa prikazali, te su mogli i neki drugi umesto njih. Achille Lauro - ne više, molim vas!!! Mislim da smo videli sve "neviđeno" od njega.
S druge strane, Serena Brancale me je najviše obradovala na spisku učesnika.

I Joan Thiele je odlična podrumarka! Sarah Toscano je isto dosta dobra, ali je komercijalnija i više po nekom ukusu FSC učesnika, rekao bih. Nisam ni skontao da je na spisku Elodie dok niste pomenuli!

Što se nje i Annalise tiče, one su toliko dobre da mogu uvek i iskreno mi ne smeta ni kada se ponavljaju.

Willie Peyote - slažem se sa
Pokyjem. Neka ponovi 2021. godinu i biće odlično! Gabbani, Mikjelinka i Fedez odvojeno očekujem da budu konkurentni, a i Rocco Hunt nije bio skorije, a ima šta da ponudi. Ova 4 repera među kojima je i Tormento (Sottotono) se nadam da isto imaju šta da ponude, a iz te kategorije Emis Killa isto može da bude odličan, realno. Olly je bio baš simpa "prekjuče" i lepo što se vraća, kao i Rose Villain od prošle godine - zaslužuje novu šansu.
Sve u svemu, čini mi se da su sveukupno nešto bolja i raznovrsnija imena nego prethodne dve godine, ali videćemo već u februaru.