it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Irama have my ❤️, baš bih volela da konačno pobedi ali teško. Rose isto sija, ma idemo lutkeee. 😍

• Like
Reactions: Lux
Ja navijam za Giorgia i Elodie moze da pobedi i Olly i Fedez sa nek ne pobedi italijanska verzija Marko Kon.

Voditelji na Sanremu tradicionalno pominju mnoge društveno aktuelne teme i ratove širom sveta,šteta što nisu pomenuli našu situaciju sa studentskim blokadama.

Smara me da pratim San Remo zbog odugovlačenja naravno, ali poslušao sam samo Olijevu pesmu i ostao naježen. Nadam se da ima šanse za pobedu. ❤️

Ovaj decko je, bojim se upravo to sto sad peva. On je pop. Gledala sam jednom njegovu spotify listu, pod pseudonimom, slusao je latino pop izvodjace. Njega je Viktorija vec 1 izbacila iz grupe jer “suvise koketira sa popom” pa je molio da se vrati. Jedno vreme su imali zenskog vokalistu. Maneskin je bio projekat. Radilo 15 ljudi na njima u x faktoru ( videti prve auducije) pa posle u Sugar kad su potpisali ugovor.

Ovaj decko je, bojim se upravo to sto sad peva. On je pop. Gledala sam jednom njegovu spotify listu, pod pseudonimom, slusao je latino pop izvodjace. Njega je Viktorija vec 1 izbacila iz grupe jer “suvise koketira sa popom” pa je molio da se vrati. Jedno vreme su imali zenskog vokalistu. Maneskin je bio projekat. Radilo 15 ljudi na njima u x faktoru ( videti prve auducije) pa posle u Sugar kad su potpisali ugovor.
On možda voli pop, ali mislim da mu ne leži.
Jedno je muzika koju voliš, a drugo ona koja ti stoji. Mislim da ima savršen glas i pojavu za rok pevača, što uopšte ne dolazi do izražaja sa pesmama koje trenutno snima. Ona koju sam čula, neki ...Broken Heart je, što bi neki forumaši rekli, proljev, pop pokušaj.

Nisam znala da su ga izbacili. Pa hahahaha.

Ne, izbacili su ga mnogo ranije. Pre audicije za x faktor. Pa su ga opet uzeli jer se pevacica odselila. Ma on komponuje ove pop kompozicije, stvarno su genericne.

Oli je večeras razbio.
Baš se istakao u ovoj polovini.

Coma_Cose dosta dobri.

• Like
Reactions: Lux
Olly baš ima malo pregleda na YT-u, tako da ne mislim da će pobijediti. Mislim ne mora značiti ništa, ali nastup mu nema ni 800k. Mislim da će Simon pobijediti i da će čak prihvatiti da ide na Eurosong lol. Imam neki osjećaj da će Fedez biti drugi i Giorgia treća. Poslije sutrašnjih rezultata biće jasno ko su glavni konkurenti.

Došlo na red i moje omiljeno veče. Biće svega lepog. :love:
QnaS.gif
Ekstra prilog, Mamud. (y)

Mogli smo i bez Beninjija.

Last edited:
Back