it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Meni je ovogodišnji Sanremo loš. Najbolja pesma mi je Fedez & Masini - "Male necessario" a njima sam dao 3 na EVW. To sve govori.

Meni je Che fastidio! na repeatu danima, nadam se čudu i njenoj pobedi (ili makar odlasku na esc)

Poslušao sam recap ostalih takmičara i nažalost, nije ni blizu 2024. i 2025.

Da prokomentarišem u kontekstu ESC:

Sal Da Vinči - Italija bi bila odličan mim, pesma je predobra, trpeli bi kod žirija, ali mislim da bi kod publike bili top 5 sigurno.

Fedez Masini - Mislim da bi prošli slabije nego inače, možda i ispali iz top 10

Serena - Mislim da bi bila visoko u žiriju a po difoltu bi bili blizu stotke kod publike

Arisa - Isto, možda slabije kod publike

Ditonelapiaga - Daje mi Angelina Mango vajb, bila bi hajpovana od fandoma sigurno, mogla bi da bude 3-7.

Sayf - Neki donji deo top 10 bi bio realan

U, što je bila dobra ova inverzija kod Fulminaćija i novinarke. ❤️
Fjorela i Mikele. 🥰
Džoan Tile je zvezda. 🤩

Sal:
images.webp

Choda i Josipa u susret finalu Sanrema

Želim sreću Fulminaćiju, Ditonelapjagi, Tomasu, Sereni i Levante.

Slab mi je ovogodisnji Sanremo . Mislim, ok su mi pesme, prija mi da ih slusam, ali nema puno pesama da mi se izdvaja kao nekih prethodnih godina.
Imam tri favorita:
Sal Da Vinci aka sef sale (kako je prozvan na FSC-u)
Nayt
J-Ax

Ima tu jos po koja pesma, ali generalan utisak mi je slabasan. A vidim da je Sal Da Vinci medju favoritima, onda moze da pobedi. 😀

Pratim paralelno Sanremo i PZE i za sada je super što se poklapa da dok je na jednom mestu pauza, na drugom idu pesme, i obrnuto! 😂
Kjelo mi za sada deluje najprijemčljivilje, ali nisu ni ostali bili loši.
Da vidimo Maliku sa temperamentnijom pesmom.

Volim ove klince LDA i Aka7even! Daleko su bolji nego sa pesmama sa kojima su pojedinačno nastupali prvi put na Sanremu.
Meni su jedni od favorita. 😃

Šta? Mislim da sam videla da po rasporedu završava u 2 sata. Finalno veče je svake godine kilometarsko. :)

Mikele je lutka jedna talentovana.

Fulminaći, uz Tomasa, najbolji od muškaraca. Obojica odlični.

Last edited:
Levante je za mene pobednica kad sve saberem i oduzmem! 😍
12 punti!
Malo kasnim sa Sanremom zbog PZE-a.

Kod mene je Nigiotti završio sada koji ima izuzetno lep tekst, a sada nastupaju ono dvoje smešnih.
Još jedan nastup, pa proglašavaju valjda top pet.

Back