it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

1. Ermal
2. Sayf
3. Sal
4. Serena
5. Fulminaci

Osetno slabiji Sanremo od ranijih izdanja ali se na osnovu imena to dalo naslutiti

Odličan top 5. Puno bolji nego sinoć. Bravo za Serenu i Arisu 👏

Nešto se mislim, ako već Serena i Levante ne žele na ESC, možda bi Arisa bila najbolji izbor za pobedu? Sličan vokal, isto prelepa balada koja bi pokupila visoke bodove kod ESC žirija.

Sal da Vinci će biti onaj jedan redovni smarač u superfinalu koji mi se uopšte ne sviđa.
Ima, valjda, i to svoju publiku.

Od sinocnjeg top 5 jedino mi Sayf donekle za Evroviziju. Luche mi je dobar samo u studijskoj verzijii. Sal, Serena i Arisa smorovi, iskreno. Meni generalno dosta losiji Sanremo ove godine. Pritom, pesme koje mi se iole svidjaju nisu ni jednom bile u top 5 😭

Sal mi je baš onako bašta hotela na jadranskoj obali (derogatory) ili neki pool deck stage na kruzeru za bumere.
Wedding crooner vibe.

Sparkler GIF by Oi

Čuo sam Ermalovu pjesmu, mene podsjeća na neku našu pjesmu, mada ne znam na koju tačno.

Počelo veče obrada.

Elettra Lamborghini & Las Ketchup 10/10
Skroz subjektivno. Obožavam pesmu 😍

Eddie Brock & Fabrizio Moro - jako lepa pesma i harmonija vokala. 7,5/10

Mara Sattei & Mecna - ona opet sjajna. On mi nije legao. Nisam ljubitelj repa. 7/10 najviše zbog nje.

Patty Pravo & Timofej Andrijashenko - ne leži meni njen glas nikako, ali fin mi ovaj baletski deo. 6,5/10

Levante i Gaia - uu, fantastične
:clap:

Sjajna hemija među njima. Možda i najbolje do sada. 10/10

Malika Ayane & Claudio Santamaria - malo mi dosadnjikavo bilo ovo 5/10

Bambole di Pezza & Cristina D'Avena - Occhi di gatto - kakav metal na Sanremo! Topčina!!
:pray:
9/10

Dokaz da Bambole moraju doći sa nečim ovako žestokim.
:thumbs-up2:

Dargen D'Amico & Pupo and Fabrizio Bosso - dobro peva deda
:mrgreen:

Rep deo mi se nije svideo. 6/10

Michele Bravi & Fiorella Mannoia - fin duet. Pesma mi onako, ali oni dobro otpevali. 7/10

Tredici Pietro & Galeffi, Fudasca & Band - dobar duet tate i sina
:mrgreen:

Jako energični bili. 7,5/10

Maria Antonietta & Colombre i Brunori Sas - fina izvedba. Dobri svo troje. Mogu zamisliti ovo kao lepu pesmu za prvi svadbeni ples. 7/10

Fulminacci & Francesca Fagnani - savršenstvo!! Prelep crno-beli nastup, predivna harmonija vokala i interakcija na sceni 😍 10/10

Favoriti zasada.

Back