it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

LDA & Aka 7even i Tullio De Piscopo - perfektan nastup! Koja atmosfera
:pray:
9/10

Raf & The Kolors - sjajni. Baš moćna atmosfera. Live orkestar stvarno diže ovakve numere. 8/10

J-Ax & Ligera County Fam - koji dom za penzionere 🤣
Ali simpatično. 7/10

Ditonellapiaga & Tonypitony - interesantan retro vajb. Nije baš moja šoljica čaja, ali je zanimljivo. Dito odlična 7/10

Enrico Nigiotti & Alfa - nije mi nešto ovo, iako su vokalno dobri. 5/10

Serena Brancale & Gregory Porter i Delia - zauvek obožavanje za Besame mucho
:srce1:

Serena očekivano savršeno otpevala. Nažalost, engleski deo malo uništio pesmu, ali svakako jako dobro. 8,5/10

Sayf & Alex Britti and Mario Biondi - sjajan Sajf. Sve mi je draži Odličan sa trubom. 8/10

Francesco Renga & Giusy Ferreri - šta znam, izgledali mi neusklađeni i bez hemije, mada je pesma ok. 6/10

Arisa & Choir of the Regio Theatre of Parma - auuuuf, naježio sam se

Pobednička numera večeri što se mene tiče
10/10

Samurai Jay & Belen Rodriguez and Roy Paci - opet pali tehnički problemi 🤣
Odlično i ritmično, iako se moglo više plesati. Belen sjajna. 8/10

Da li to ovde postoji neka ekslusiva da se komentariše svaka pesma? Izvinjavam se na smetnji. Pitam za druga.

Sal Da Vinci & Michele Zarrillo - predivno i emotivno. Sal pokidao ovde vokalno. 8/10

Fedez and Masini & Stjepan Hauser - čak i nije tako loše, ali Masinijev glas i dalje iritantan 6/10

Ermal Meta & Dardust - nije mi pesma nešto, ali Ermal razbio vokalno. 6,5/10

Luchè & Gianluca Grignani -'nije mi nešto, mada Đanluka dobro peva. 5/10

Leo Gassmann & Aiello - jako dobra završnica. Nije među najboljim pesmama večeri, ali njih dvojica odlično vokalno usklađeni 7/10

Moj favorit definitivno Arisa. Nakon nje Levante i Gaia i Fulminacci i Francesca.

A odlični mi i Bambole i Cristina i Eletra i Ketchup.

I pobednici cover večeri Ditonellapiaga i Tonypitony. Arisa mi je više zaslužila pobedu, ali bravo i za Dito, realno je tu njena harizma najviše izvukla. Ali to onda svakako znači da ne osvaja ukupnu pobedu.

Back