Izbori

Ne zanima te da li SPS ide na otpad istorije posle toliko decenija? :o

Kakva "velika pesnikinja", takva i stranka, kakva stranka, takva i država.
Do duše pozitivno sam iznenadjen što se Seke tiče ovog leta, ali to svakako ne znači da ona nije ljakse, a da njena muzika nije djubre.
Kontao sam da je ona ista kao Ceca, Mica Pavlović, Vuk Snob, Šmrkas i ostali zagadjivači, ali srećom i medju tim mediokritetima postoji i neka normalna osoba.
Inače koliko su vlasti važni izbori, govori dovoljno i činjenica da je jedan Radiša Trajković Djani došao u nedelju u Beograd iz Pariza i doveo celu svoju porodicu strpao ih u kola samo da bi glasao u BG-u za SNS i vratio se sledećim letom za Pariz da ponovo nastupa.

Vučić u AMIG: " Nemojte pričati sada o Vuku Mobu ništa, Vuk je NAŠ, zaista je divan mladić"..

Svi znamo biografiju Vuka Moba, ne govorim samo o rijalitiju, niti me zanima u rijaliti programima šta je radio, ali znamo i u poslednje vreme šta je bilo, kao što znamo i šta je bilo i sa Dijanom Hrkalović, svi se sklanjaju pod suknju i ljube skute Aleksandra Vučića ne bi li ih zaštitio od zakona.

U moje vreme takve ljude su zvali: ŠLIHTAREE..

Iskreno ne kontam sad ovaj protest ispred RIK, a niko vise ne zaseda. Beograd je doziveo potpuno istu situaciju kao i prosle godine i izgubljene su dve dragocene prilike, skupo ce nam biti naplacene ove greske. Sad smo spali na nadrilekara da odlucuje o sudbini gradjana i da opozicija opet na kolenima moli vlast da se raspisu novi izbori.
Mozda je bilo pametnije ono sto je rekao Milos Jovanovic, da se odmah obustavilo glasanje u nedelju nakon saznanja o prevarama i da su kontrolori proglasili bojkot.

Svi "najveći ljudi" prelaze u SNS sektu, setite se samo Danice Grujičić, svi su se kleli u nju bla bla, ne bi onaa, medjutim onda udjemo u njenu biografiju, gde piše da zbog nemarnosti njene, nestručnosti u odjrednim stvarima i nehigijeni, su MINIMUM 2 osobe(za njih se zna) nažalost preminule, sakrila se u demokratsku stranku jedno vreme takodje, postupak je bio protiv nje i baš se digla tada frka, zato je prešla u SNS. Sada Nestorović verovatno isti slučaj, pre toga Darija Kisić Tepavčević. To su sve podguzne muve i preletači.

Nestorović je većinu glasača "uzeo" Dverima i Zavetnicima, a njihovi glasači više ne vole SPN nego SNS, tako da je jasno kako će na kraju presuditi

Ostaje u najboljem slučaju da ponovo raspišu izbore za grad, ali i onda je pod upitnikom oće li biti većine.

Ma kakav Nestorović, to je najverovatnije slučaj Ace Šapića, ovako zamišljam razgovor Vučića i Nestora: "Heej Nestore, želiš li biti novi Aca Šapić iz 2020.godine??
,,Ti ćeš biti gradonačelnik Beograda umesto nesrećnog Gangule, a ti nam pomozi da osvojimo Beograd, jer svakako ovi izbori mogu ići u Beogradu u nedogled i niko neće imati vlast.
Nestorović će to izvagati 3 sekunde i njegova konačna odlukaa jee.....

Iskreno ne kontam sad ovaj protest ispred RIK, a niko vise ne zaseda. Beograd je doziveo potpuno istu situaciju kao i prosle godine i izgubljene su dve dragocene prilike, skupo ce nam biti naplacene ove greske. Sad smo spali na nadrilekara da odlucuje o sudbini gradjana i da opozicija opet na kolenima moli vlast da se raspisu novi izbori.
Mozda je bilo pametnije ono sto je rekao Milos Jovanovic, da se odmah obustavilo glasanje u nedelju nakon saznanja o prevarama i da su kontrolori proglasili bojkot.
Protesti sada imaju smisla jedino ako dobiju spoljnu podrsku

Pa mozete se smejati koliko hocete, ali Vucica se necemo iznutra resiti. Kada bi medjunarodna zajednica trazila raspisivanje novih izbora uz pretnju sankcionisanja vladi protesti bi se poprilicno razbuktali, i mi bismo konacno imali neku moc.

Meni je generalno kontradiktorno pozivati na ponavljanje izbora s obzirom da će na ponovljenim biti manja izlaznost i samim tim veći % za SNS+SPS s obzirom da će njihovi izaći i 10 puta ako treba, dok abstinenti svakako neće (a možda čak i neki redovni opozicioni birači).

Čak iako se oduzmu fantomski birači iz R. Srpske, dijaspore, migranti opet bi bio loš rezultat.

Ma ja nisam za nasilje, ali znate kako kažu, da bi te neko razumeo moraš razgovoarati njegovim jezikom.
Naprednjaci i Vučić su sličnog mentalnog sklopa i oni vladaju silom, dakle on mirnim protestima, ali ni izborima nikada neće otići, ako neko vlada SILOM, on će sa vlasti i otići SILOM.

Ne zaludjujte se i ne živite u zabludi kako će ponovljeni izbori išta promeniti, opet će da uveze iz drugih gradova i zemalja glasove i opet će se tražiti ponovljeni izbori, protesti i ulica..

Dakle moj jedini predlog je sledeći, ili eto na primer ako neće cela "opozicija" onda tih milion i nešto glasača drugplasiranog u Beogradu SPN da se skupi jednog dana i da im nanu naninuu, ili lepo da se pokupimo svi zbrišemo iz ove zemlje, živimo u normalnijom i pristojnijoj i mirnijoj zemlji i to je too, a on neka vlada ovim bakama i dekama, kada te bake umru, onda će i on valjda pasti konačno hahaaha

Meni je generalno kontradiktorno pozivati na ponavljanje izbora s obzirom da će na ponovljenim biti manja izlaznost i samim tim veći % za SNS+SPS s obzirom da će njihovi izaći i 10 puta ako treba, dok abstinenti svakako neće (a možda čak i neki redovni opozicioni birači).

Čak iako se oduzmu fantomski birači iz R. Srpske, dijaspore, migranti opet bi bio loš rezultat.
Pa moraju se raspisati izbori u drugacijim uslovoma svakako, i to neko mora da obezbedi. A Vucko nije Lukasenko i on to odlicno zna.

Back