Pa eto kupili mi birači iz Rogatice, Čajniča, Foče, Višegrada za rođendan..O brate pa takve šalove nosa i Mrm, kao da je to sad nešto![]()
Zapravo može se i tako tumačiti, ali zapravo sve što on govori nije namenjeno normalnim ljudima odnosno tebi, ili meni koji znamo i vidimo istinu i dobro smo informisani, ovo što je on rekao je namenjeno njegovim ljubiteljima i biračima koji su samo to čuli i slepo veruju da je to zaista istina.Ali Vučić koji izjavljuje - U Srbiji će vladati mir, red i zakoni, baš onako kao što smo imali fer i poštene izbore.Koliko on uživa da se sprda sa nama.
to je verovatno Dimitrovgrad + BosilegradAmbasada u Sofiji:
1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 98
(84.48%)
Bugarska je uz Vučića!!
![]()
Tamo je okorela SNS konzulka, Marija Bakoč.. Mislim da je bila radikal, pre toga, baš znači ono radikalsko krilo SNS..U Mostaru Vučić osvojio 84,3%.Srbija protiv nasilja svega 5 glasova.
LSV ispod cenzusa na pokrajinskim u Vojvodini, mislim da je to prvi saziv skupštine od nezavinosti u kojem neće biti
Interesantno da kosovsko pitanje nije privuklo mnogo glasaca, sto je drasticna razlika u odnosu na prosle izbore. Ljude sada zanimaju vise vanzemaljci.