Izbori

Ali Vučić koji izjavljuje - U Srbiji će vladati mir, red i zakoni, baš onako kao što smo imali fer i poštene izbore. 😂 Koliko on uživa da se sprda sa nama.
Zapravo može se i tako tumačiti, ali zapravo sve što on govori nije namenjeno normalnim ljudima odnosno tebi, ili meni koji znamo i vidimo istinu i dobro smo informisani, ovo što je on rekao je namenjeno njegovim ljubiteljima i biračima koji su samo to čuli i slepo veruju da je to zaista istina.

Jel mu cestitao neko rezultate osim Orbana i Putina? Strani posmatraci su bili vrlo eksplicitni u svom izvestaju da izbori nisu bili regularni. Jedan je cak otvoreno izjavio da su Beogradski izbori ukradeni od opozicije.

Čuo sam jutros da su mu Ameri nešto kao čestitali i rekli da se raduju saradnju sa našom vladom i Srbijom i veoma su srećni. Za ostale nisam čuo, mada što bi Vučiću čestitali, kada on niti je član SNS-a, niti je predsednik te partije..

A to je verovatno Richard Grenell, ne vidim nista na zvanicnim nalozima.

Ambasada u Sofiji:

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 98
(84.48%)

🇷🇸🇷🇸Bugarska je uz Vučića!! 🇧🇬🇧🇬🙌🙌

@Doctor Who

Prag nije uz Vučića!! 🙌🤩

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 78
(21.49%)

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 236
(65.01%)

Ambasada u Sofiji:

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 98
(84.48%)

🇷🇸🇷🇸Bugarska je uz Vučića!! 🇧🇬🇧🇬🙌🙌
to je verovatno Dimitrovgrad + Bosilegrad

• Like
Reactions: Mrm
M.Š. ipak nije uspeo! 🤭🤭

Cirih izgubuo za manje 1 % (7 glasova) joooj što bih voleo da ga izribaju iz stranke za ovih 7 glasova... 😅

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 367
(40.6%)

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 374
(41.37%)

[
U Mostaru Vučić osvojio 84,3%.Srbija protiv nasilja svega 5 glasova.
Tamo je okorela SNS konzulka, Marija Bakoč.. Mislim da je bila radikal, pre toga, baš znači ono radikalsko krilo SNS..

LSV ispod cenzusa na pokrajinskim u Vojvodini, mislim da je to prvi saziv skupštine od nezavinosti u kojem neće biti

LSV ispod cenzusa na pokrajinskim u Vojvodini, mislim da je to prvi saziv skupštine od nezavinosti u kojem neće biti

Mnogo smo tužni...

509335-3716814-screenshot-20231125-205443-ls-f.webp

Interesantno da kosovsko pitanje nije privuklo mnogo glasaca, sto je drasticna razlika u odnosu na prosle izbore. Ljude sada zanimaju vise vanzemaljci.

Njemu vidim da se svi zahvaljuju sto im je bio glas razuma tokom pandemije, mislim da mu je to jaci adut.

Nestorović sledeće izbore dvocifren procenat, živi bili pa videli. Sad će većina ovih nazovi desnih glasača okrenuti ka njemu, a možda uzme i delić Vučiću.

• Haha
Reactions: Mrm
Back