Izbori

novi svedski poredak
Album Cover Pop GIF

Inače najveća ironija mi je što Bokan kao veliki Rusofil kad smo kod toga i veliki kako kaže patriota stalno kada ode na neko gostovanje se pozdravlja sa "Pomaže Bog", mislim da broj vernika se automatski smanji kada vide Bokana i kada on to izgovori.
Primetno je poprilično da uvek takvi neki ljudi stalno govore o veri, ljubavi, nadi, crkvi, patriotizmu...

Nek i evrofili i rusofili dobiju izbore, ako bi to bila većinska izborna volja naroda u Srbiji

Poenta je što mi ni ne možemo da se pitamo u ovoj situaciji gde nam je na vlasti stranka koja menja ideologiju kako joj se ćefne

Stranka koja je na vlasti je populistička partija, medjutim to je samo na papiru, zapravo u praksi su svesni smo svi to uglavnom desničari i to ekstremni desničari, jer je Bog i batina SNS-a iako više nije predsednik te stranke desničar, jednostavno može on menjati dres, ali vuk dlaku menja a ćud nikada, svakog dana bukvalno ispoljava tu radikalštinu, to nikako ne može sakriti koliko god se nekada trudio biti normalan...

Zanimljiva stvar kod takozvanih patriota, nacionalista kako sebe zovu i velikih rusofila je što oni čak i vole Ameriku, ali Amerika im je dobra jedino kada bi doživotno njom vladao Donald Tramp.

Recimo proteklih dana sam čuo kako su ljudi koji su u tom fazonu počeli opet govoriti kao: "Jaoo Trampu jadnom ne daju da se kandiduje za izbore, ta duboka država ga uništila, on je jedini pošten čovek koji voli jedini svoju zemlju, on jedini je za mir, ne za rat, divan pošten čovek a smeštaju mu Soroševci i ostala bagra, a on je nevin 100%" lol

Rusofil u Srbiji oće da se raspadne NATO, Amerika i EU i mislim da im je to glavni motiv te pasionirane podrške

SPSovci su svi rusofili, a u isto vreme turbo kom*njare i ateisti.

U suštini ima i jednih i drugih... i trećih. Ja lično ne znam nekog ekstremnog vernika da je turborusofil, ali eto opet moguće da moje okruženje nije reprezentativno

Svakako da se slažem da pasionirani rusofili uglavnom teže ili levom ili desnom ekstremu

Uzgred treba biti pošten pa reći da postoje i oni ekstremni levičari, ima i takvih, naravno manji je broj..

Smatram da tačno izbori pokazuju odnos u Srbiji desničara i hajde ove druge da stavimo u tu drugu "fioku".

Neuporedivo više ima danas desničara, dakle čak i klinci i deca su u fazonu, prvo što nauče da kažu je Kosov je srce Srbije, pali balije i šiptare i ustaše, Putin car i Rusija je naša bratska zemlja...

Kada već malo "odrastu" onda kreću i transparenti "Stop migrantima", "Ubi Hrvata da Šiptar nema brata"..

Kada još "odrastu" dodatno, onda im idoli postaju Paja Levijatan, Kristijan i ostale "moralne gromade" i "zaštitnici životinja i ljudi" posebno Roma......

Eeeh daa ne zaboravim, desničari u Srbiji se lože i na dražu, mrze na primer Tita više nego na primer nekoga ko im je ubio možda člana porodice, a Dražine slike stalno kače na fejsbuku, twiterru, stalno imaju sajkace kokarde cak na profilnu mnogi na mrežama, omiljeni pevač im je Baja Mali Knindža i imaju tu neku teoriju kako se najgore ubedljivo živelo za vreme Jugoslavije i kako bismo mi da je Draža živ mi danas bili potpuno "slobodna zemlja"..

Uzgred što je još jače izbrisali su jedan deo istorije, dakle oni od Jugoslavije pa do njenog raspada ne znaju istoriju, odnosno takve datume važne za našu istoriju, nekada dan pobede itd itd niti znaju kada su niti priznaju, iako zapravo je to istorija te iste zemlje, tih nekoliko decenija čak ne postoje, već samo govore o istoriji do Jugoslavije i posle toga, znači za njih je istorija do Kraljevine, posle Kraljevine ne samo da ne priznaju, nego to u istoriji i ne postoji lol

Neguje on to, kao što ja negujem ljubav prema liku i delu Paje Levijatana zaštitnika životinja i Roma...
Kako ne neguje, svako malo priča o tome kako je novi Tito i kako će pomiriti zavađen svet (pokret nesvrstanih)

u suštini i nije daleko, još da nađe gde će da mu bude novi Goli otok i to je to

Back