Izbori

Meni najjaca Ana Brnabic, grohotom se smejem, ladno kaže kako u Srbiji ne postoji nikakva nestabilnost, nigde niti izborna, niti bilo kakva, ladno govori kako sve ok i apsolutno u nasoj zemlji dok su oni na vlasti ne postoji nikakva nestabilnost, znaci grohotom se smejem..

Da li oni zaista misle da smo mi svi baš toliki debili i glupani?

Kakvo ludilo na X-u, kakav haos, kakav rusvaj... Tuga.. :(

Kakvo ludilo na X-u, kakav haos, kakav rusvaj... Tuga.. :(
Najavili su da ce sutra kao biti neko ludilo u Beogradu ceo dan, kazu kao plan je oko 11h da pocnu do 18h znaci 6 ili 7 sati cak ce blokirati bitne ulice i bitne zgrade sve vreme..

Najavili su da ce sutra kao biti neko ludilo u Beogradu ceo dan, kazu kao plan je oko 11h da pocnu do 18h znaci 6 ili 7 sati cak ce blokirati bitne ulice i bitne zgrade sve vreme..
U 11 h se okupljaju kod MDULS, u Birčaninovoj i Kneza Miloša, to ministarstvo je zaduženo za poslove vezane za birački spisak, tu sam i ja sa poslom baš prekoputa.. Videćemo šta će biti...

U 11 h se okupljaju kod MDULS, u Birčaninovoj i Kneza Miloša, to ministarstvo je zaduženo za poslove vezane za birački spisak, tu sam i ja sa poslom baš prekoputa.. Videćemo šta će biti...
Udji na youtube pogledaj izvestavanje al jazeere onaj Pavle sto bio kod Kesica student bio msm uhapsen i pretučen žena kaze jaknu mu panduri skinuli mucili ga i tukli i odvezni i odveli u nepoznatom pravcu i mučiči ima snimak jaknu mu skinuli i ona u rukama drzi jaknu kaze jako je uznemirena, jadna žena plače, kaze i 1996.godine njeno dete tako odveli, jako bila uzrujana kaze taj decko nije radio nista samo se hiljade njih stvorilo pandura i traas jbg..

Uzgred reci mi koji je plan posle toga u 11h da li ostaje sto su najavili kao do 18.blokada pa onda protesti, ili ce samo do 18h sve trajati i onda je kraj, imas li neke info bolje, da li ce kazem trajati ceo dan kao danas ali od ujutru prepodne krenuti, ili samo do 18h blokada, pa ako ne postignu nista, onda i protesti uvece masovniji jos..

Nemam pojma ništa, samo za 11 u Birčaninovoj i Kneza Miloša znam..

Nemam pojma ništa, samo za 11 u Birčaninovoj i Kneza Miloša znam..
Rekli su Mrme jos danas u toku dana kako zapravo nece nista da otkrivaju studenti kazu to su zvanicno studentske blokade i zbog svoje bezbezdnosti zele da ne pricaju o planovima javno kapiras, dakle cuvaju to, verujem posebno nakon ovih kordona policije da su u strahu da im opet ne uniste, to je mozda i najbolje da ukoliko konacno bude masovan protest zauzmu svako svoju ulicu. Vlast se jedino tako moze uzrujati, jer svi ljudi dakle i oni na vlasti koriste saobracaj puteve, a to je radni dan ponedeljak kontas, ako ti 50% makar Beograda blokiras i to ceeo dan i tako danima i danimaa, na kraju te nece moci nikako ignorisati, poenta je sto Kesic kazes DA IM SMETAŠ ŠTO VIŠE.. ovako ako setas vikendom kada niko ne radi svi kod kuce i kada skandiras nesto i šetaš to vlast ne zanima...

Na svakom sastanku od maja sam predlagao da setnje i blokade ne budu petkom ili vikendom. Vec radni dan u jutarnjem i popodnevnom spicu, pa da vidimo kako izgleda kada sve stane. Sta god i kako god da bude gore od ovoga ne moze biti. Jedina dobra stvar je kada si na samom dnu kao sto je nase drustvo i drzava mozes samo da ides na bolje.

Nažalost, sve više verujem da ovaj neće otići mirno sa vlasti. Ne postoji mogućnost boriti se protiv njega na izborima koje apsolutno kontroliše i sve više po tom pitanju ličimo na Belorusiju.

Kad su oni došli do toga da čak i malu opštinu poput Ljiga ne sme da vodi niko drugi osim njih i da čak i tu moraju da podmićuju odbornike, onda znaš koliko je sati.

Nisam za nasilne proteste, ali isto tako ja više ne vidim šta je rešenje. 😕

Zato što je taj svoj sistem lopovluka i manipulacija gradio 11 godina, odnosno nasledio od tate Šešelja i samo ga nadograđivao. Jednostavno je previše pustio korov, ja stvarno ne vidim na koji način to može da se saseče, osim radikalnijim protestima. Daleko od toga da podržavam nasilje, naprotiv, ali razumem i bes ljudi, jer se i sam tako osećam. Tužno, nemoćno i poniženo.

Iskreno, ne prizivam nasilje, niti sam za nasilje, uvek samo ono bolje 30 dana pregovarati, nego 3 dana ratovati, ali ako druga strana ne želi da te vidi i čuje, ako te ismeva, u lice ti se ceri, onda zaista ne vidim način kako na pristojan i demokratski način dobiti ono što smatraš da ti pripada, jedini način je ovako izazvati njegovu pažnju i pažnju svetske javnosti, da svi čuju i vide, ali još bitnije ovom blokadom celog grada osete da više ovako ne može i da je dostaa!

Zato što je taj svoj sistem lopovluka i manipulacija gradio 11 godina, odnosno nasledio od tate Šešelja i samo ga nadograđivao. Jednostavno je previše pustio korov, ja stvarno ne vidim na koji način to može da se saseče, osim radikalnijim protestima. Daleko od toga da podržavam nasilje, naprotiv, ali razumem i bes ljudi, jer se i sam tako osećam. Tužno, nemoćno i poniženo.
Pa hoćeš da se priključiš radikalnijim protestima?

Ljudi su sinoc uhapseni i bice optuzeni za rusenje ustavnog poretka, vlastima dojavile ruske sluzbe da se sprema novi Majdan... Nakon ovog sinoc postalo je sasvim jasno da su odustali od evropskih integracija i da se vise ni ne pretvaraju da nas ubede u suprotno. Najvecem investitoru u zemlji prete i spremaju otvoreno pismo, ako ovo nije znak da Evropa treba otvoreno podrzi levicu onda ne znam sta je.

Ljudi su sinoc uhapseni i bice optuzeni za rusenje ustavnog poretka, vlastima dojavile ruske sluzbe da se sprema novi Majdan... Nakon ovog sinoc postalo je sasvim jasno da su odustali od evropskih integracija i da se vise ni ne pretvaraju da nas ubede u suprotno. Najvecem investitoru u zemlji prete i spremaju otvoreno pismo, ako ovo nije znak da Evropa treba otvoreno podrzi levicu onda ne znam sta je.
Otkada je njegova voljena Mutti otisla sa vlasti, ponovo sikce i ropce na Nemacku i EU u celini kao onaj stari, izvorni radikal.

Radikalska krv nije voda, ne moze neko ceo zivot da bude radikal a da odjedanput sa 50 i nesto postane prozapadno orijentisan. Ne ide. To se redovno vidi u ovakvim prilikama.

Back