Pa "peace", ne kaže se džabe "Tiha voda, breg roni"..Mrm je brz ali ja sam brzi
Afirmed now!
U biti si u pravu.. Ali Milice pročitaj ceo odgovor AMBASADORU... malo je bizarno sve ipak..Dabogda mi u njenim godinama najveća greška u kucanju bude "oh" umesto "of"![]()
To su bila vremena kada se mislilo da mora doći do društvenog kompromisa..Na stranu godine, ali ona je odavno izgubila kompas i to pokazuje i u javnim nastupima. Svojevremeno je pozivala da se glasa za Nikolića, a Dačića je 2013. godine zbog Kosova nazvala našim Čerčilom/De Dolom - tog istog Dačića koji je sedeo u redu iza Miloševića protiv kog se borila čitavu deceniju i koji je faktički i izgubio Kosovo.
Verujem da svojevremeno američke diplomate nisu fermale opoziciju, pogotovu u tom periodu Rambujea.U biti si u pravu.. Ali Milice pročitaj ceo odgovor AMBASADORU... malo je bizarno sve ipak..![]()
Ti misliš da meni nije jasno, ali to je utopija.. To u realnosti ne ide baš tako..Kompromis sa pionirima Miloševićeve vlasti? Sure, Jan.
Trebalo ih je zabraniti odmah posle 5. oktobra, pa da se dokazuju i rehabilituju na drugačiji način, a ne tako što će na kvarnjaka da ih DS oživi i vrati u igru.
Koja je poenta ovog pesničenja u glavu? Bukvalno ovakvi likovi obesmisle svaki miran i dostojanstven protest, pa ne treba ni se ubacuju napredni huligani.
E zato ja govorim da se meni ovo sve ništa ne dopada... Ali dobro..Koja je poenta ovog pesničenja u glavu? Bukvalno ovakvi likovi obesmisle svaki miran i dostojanstven protest, pa ne treba ni se ubacuju napredni huligani.