Izbori

Dabogda mi u njenim godinama najveća greška u kucanju bude "oh" umesto "of" 🥰

• Love
Reactions: Mrm
Dabogda mi u njenim godinama najveća greška u kucanju bude "oh" umesto "of" 🥰
U biti si u pravu.. Ali Milice pročitaj ceo odgovor AMBASADORU... malo je bizarno sve ipak.. 😌😁

Na stranu godine, ali ona je odavno izgubila kompas i to pokazuje i u javnim nastupima. Svojevremeno je pozivala da se glasa za Nikolića, a Dačića je 2013. godine zbog Kosova nazvala našim Čerčilom/De Dolom - tog istog Dačića koji je sedeo u redu iza Miloševića protiv kog se borila čitavu deceniju i koji je faktički i izgubio Kosovo.

Na stranu godine, ali ona je odavno izgubila kompas i to pokazuje i u javnim nastupima. Svojevremeno je pozivala da se glasa za Nikolića, a Dačića je 2013. godine zbog Kosova nazvala našim Čerčilom/De Dolom - tog istog Dačića koji je sedeo u redu iza Miloševića protiv kog se borila čitavu deceniju i koji je faktički i izgubio Kosovo.
To su bila vremena kada se mislilo da mora doći do društvenog kompromisa..
U biti tako će i morati, na ovaj ili onaj način, jer ovako ne znam kako će, ne miriše na dobro...

Kompromis sa pionirima Miloševićeve vlasti? Sure, Jan.
Trebalo ih je zabraniti odmah posle 5. oktobra, pa da se dokazuju i rehabilituju na drugačiji način, a ne tako što će na kvarnjaka da ih DS oživi i vrati u igru.

U biti si u pravu.. Ali Milice pročitaj ceo odgovor AMBASADORU... malo je bizarno sve ipak.. 😌😁
Verujem da svojevremeno američke diplomate nisu fermale opoziciju, pogotovu u tom periodu Rambujea.

Ne bi inače pre toga dozvolili Slobi da proda Telekom u vreme sankcija 1997. i da kupi izbore kao Vučić sad ovom raspodelom para...
A u vreme Rambujea Ameri su se verovatno već spremali za rat...

Kompromis sa pionirima Miloševićeve vlasti? Sure, Jan.
Trebalo ih je zabraniti odmah posle 5. oktobra, pa da se dokazuju i rehabilituju na drugačiji način, a ne tako što će na kvarnjaka da ih DS oživi i vrati u igru.
Ti misliš da meni nije jasno, ali to je utopija.. To u realnosti ne ide baš tako..

Koja je poenta ovog pesničenja u glavu? Bukvalno ovakvi likovi obesmisle svaki miran i dostojanstven protest, pa ne treba ni se ubacuju napredni huligani.
E zato ja govorim da se meni ovo sve ništa ne dopada... Ali dobro.. :(

Back