Nadam se da će BAREM do toga doći, jer čovek je u poslednjih mesec dana i otovoreno krenuo da priča da odluke donosi sam. On premijeru govori javno šta da radi, pa govori da treba nove ministre da bira ali od proleća, da je on odlučio da se ne uvode sankcije Rusiji itd. Uglavnom radi sve što ne treba, njegova uloga je otprilike ista kao monarha u državama evrope gde i dalje postoje, znači samo formalna funkcija i to je to, ali čovek nikad otovrenije nije kršio ustav, a opozicija do sada to pitanje nikad nije pokrnula u parlamentu iako blebetaju o tome po twitter-u. Ustavni sud takođe mrtav.a ako se institucije probude, sam Vucic ce imati mnogo manji uticaj nego dosad. I on je toga svestan.
Mislim da je veća verovatnoća da bi izvršio samoubistvo nego dozvolio da se bilo kako ograniči njegova moć.Nadam se da će BAREM do toga doći, jer čovek je u poslednjih mesec dana i otovoreno krenuo da priča da odluke donosi sam. On premijeru govori javno šta da radi, pa govori da treba nove ministre da bira ali od proleća...
Doduše sve dok u parlamentu SNS ima apsolutnu većinu, svako pitanje tamo ima isto efekta koliko i na tviteruopozicija do sada to pitanje nikad nije pokrnula u parlamentu iako blebetaju o tome po twitter-u. Ustavni sud takođe mrtav.
Jeste lijepo što su podijelili, baš sam pratio juče ko je od poznatih kačio, ali me zanima zašto niko njima nije rekao 'a nije dovoljno to, napišite podržavamo studente, tražimo odgovornost, ovo je mlako' kao što su Novaku nakon onog tvita, nego su ih na sva zvona hvalili juče iako ćute sedmicama. Ja ne zamjerim ništa, da se razumijemo.Preletačica…. SNS pevaljka.
Meni su najlepše i najdraže od naših košarkaša: Bogija, Alekse, Nikole, oba Marka i mislim da ih ima još.![]()
Jos kad bi Dragan Bujošević bio Olivera Kovačević
Reč lošu da nisam čuo o RTS-u više!
U ovom konkretnom slučaju, ne bih rekao da se radi o preletanju. Deluje mi da nastavlja da radi isto ono što je i do sada radila (i za račun istih). Ceo srpski „kremlj de la kremlj” je još pre dva-tri dana (a naročito posle testa na Slaviji) prilično sinhronizovano prestao s objavama „studenti Soroševi plaćenici” i prešao na „znanje, budućnost, sloga, sloboda” i plakanje od ponosa.Preletačica…. SNS pevaljka.
Broj ljudi koji se pojavio na protestima jeste za oduševljenje, ali šta sad? Gledaćemo fotke sa tih protesta i?
Ali, zar navedeno nisu stvari o kojima treba da se diskutuje? Imam utisak da ljudu koji imaju ozbiljne kritike na to ko nam čini opoziciju (mislim na lik, delo i idejno opredeljenje) često bivaju zavedeni pod dežurna gunđala koja ne cene baš nikakav ''napor'' tzv. prekaljenih političkih veterana. A nijedan impuls tokom ovih nekoliko godina se nije desio zato što ga je izvorno pokrenula opozicija, već su uvek (u manjoj ili većoj meri) sebe uz dogovor uključivali u svaki izraženi protest i bunt. Kasnije nikada to nisu materijalizovali na izborima.Moje mišljenje je da će se ljudi po društvenim mrežama i forumima uglavnom vratiti svojim „prioritetima”:
1. pljuvanju opozicije, jer njih je najvažnije skloniti, posle ćemo lako s kriminalcima koju su nam ukrali državu;
2. prizivanju novih, svežih lica i novih ideja i programa;
Predsednik nam je upravo postao veliki vernik, a za to vreme njegov tabloid Informer najsramnije blati i vređa najveću srpsku sportistkinju ikada Ivanu Španović jer je podržala studente!View attachment 27920View attachment 27921