Izbori

Ma samo love love peace peace i da se ne naruši komfort blokadama. Da nas ne žulja, da imamo pametnija posla kad treba delovati ali da nam bude bolje. Nek se neko drugi izbori za to, ali na način koji se meni sviđa.

Ma samo love love peace peace i da se ne naruši komfort blokadama. Da nas ne žulja, da imamo pametnija posla kad treba delovati ali da nam bude bolje. Nek se neko drugi izbori za to, ali na način koji se meni sviđa.

Ovim samo potvrđuje da nema pojma sa kakvim oponentom imamo posla, živi neku svoju deluzivnu istinu. Pored svog batinjanja, pretnji, ucena, podmićivanja, on nalazi razloge da drugoj strani pripiše loše delanje.

Evo, malo osvrta na to šta su uzroci neke pobune? Sigurno ne jer je vlast blagonaklona narodu i radi na očuvanju mira. Ne razumeju ljudi da kad imaš posla sa diktatorom i nasilnikom da tu dijaloga nema. Ili ideš da ga pobediš ili mu se potčiniš.

Razbežali se ćaci jako brzo.
Slabo bili danas plaćeni.
Nenadležni ide iz greške u grešku.
Sve više počinjem da "uživam" koliko sami sebe zakopavaju i kako svakim potezom i rečenicom dovode po još nekoliko hiljada ljudi na ulice.
Ali ljudi iz Airport City-ja ih maltene uvredama oterali :D Presmešno zaista, kao da gase požar benzinom lol

Očekivao sam da će on sići sa terase u park da ih obiđe. Verovatno će im savetovati sa se zbog bezbednosti izmeste dok se ne završi protestni skup blokadera u Beogradu.

Kaže Miloš Pavlović nema cipele za Predsedništvo (moraju po protokolu) već samo ove blatnjave patike pa moli da mu ih neko donese da bi mogao na sastanak.🤣

E vidite kakvi dvostruki aršini. Mnogi su likovali i podržavali blokadu RTS-a a sada je blokada N1 dramatična i užasna, to su huligani i batinaši a ispred RTS-a su bili divni ljudi.

Da se razumemo nedopustiva je blokada bilo koje medijske kuće. I RTS-a, i N1 i Pinka. Ne može nikome da bude dopušteno ovako nešto i policija je morala da reaguje u oba slučaja i svim zaposlenima u tim medijskim kućama omogući neometan rad. E to je pravna država i poštovanje zakona.
Aleksa, ali mi plaćamo RTS.

Što se "pravne države i poštovanja zakona" tiče - kad tiranija postane zakon, otpor postaje dužnost.

Auh kakva najava. Ne znam da li je u planu da ovaj blokbaster prenose sve ove, nazovi, televizije ali, Bogami, napetost je zagarantovana.

483709199-1215496663910731-6455668350165305298-n-1.jpg

Nisam vam ja neprijatelj niti sam na suprotnoj strani, samo želim da stvari sagledamo realno.

Kako može biti dopustiva blokada (ne protest) neke medijske kuće pa i javnog servisa. To je ugrožavanje bezbednosti zaposlenih. Zamislite da vama neko blokira vaše radno mesto jer eto može mu se. I još se na sve neki smeju kako vam se dostavlja hrana, a vi zarobljeni u zgradi 24h.

Meni to nije normalno, to što su tu akciju sproveli studenti ne znači da je ona opravdana. Nisu oni bezgrešni, niti je zločin kritikovati neku njihovu odluku ili akciju. Ja se lično sa takvim i sličnim akcijama nikada neću složiti.

Ili evo još jedan primer, zašto se studenti nisu oglasili i osudili onaj haos u Skupštini? Zar i to nije gaženje institucija i nasilje? Ma ko god ga sprovodio. Pojedini profili fakulteta u blokadi su to čak i podržali. Ja nisam protiv studenata, zajedno sam sa njima u ovoj borbi ali smatram da su neki koraci kontradiktorni i da se njima ne postiže ono što žele. Opravdana kritika, e sad što neki ne mogu da je čuju jer gledaju samo pravo i hoće da bude samo po njihovom ja tu ne mogu ništa.
Ti si dodir sa realnoscu izgubio odavno ja bih rekao

Back