Ma samo love love peace peace i da se ne naruši komfort blokadama. Da nas ne žulja, da imamo pametnija posla kad treba delovati ali da nam bude bolje. Nek se neko drugi izbori za to, ali na način koji se meni sviđa.
Ubola u srž!!!Ma samo love love peace peace i da se ne naruši komfort blokadama. Da nas ne žulja, da imamo pametnija posla kad treba delovati ali da nam bude bolje. Nek se neko drugi izbori za to, ali na način koji se meni sviđa.
Daj Bože da se Dačić penzioniše i ode na Tajland.Znacemo da je pukla tikva kad Ruzic preusme SPS od Dacica.
Daj Bože da se Dačić penzioniše i ode na Tajland.
Ali ljudi iz Airport City-ja ih maltene uvredama oteraliRazbežali se ćaci jako brzo.
Slabo bili danas plaćeni.
Nenadležni ide iz greške u grešku.
Sve više počinjem da "uživam" koliko sami sebe zakopavaju i kako svakim potezom i rečenicom dovode po još nekoliko hiljada ljudi na ulice.
Aleksa, ali mi plaćamo RTS.E vidite kakvi dvostruki aršini. Mnogi su likovali i podržavali blokadu RTS-a a sada je blokada N1 dramatična i užasna, to su huligani i batinaši a ispred RTS-a su bili divni ljudi.
Da se razumemo nedopustiva je blokada bilo koje medijske kuće. I RTS-a, i N1 i Pinka. Ne može nikome da bude dopušteno ovako nešto i policija je morala da reaguje u oba slučaja i svim zaposlenima u tim medijskim kućama omogući neometan rad. E to je pravna država i poštovanje zakona.
Ti si dodir sa realnoscu izgubio odavno ja bih rekaoNisam vam ja neprijatelj niti sam na suprotnoj strani, samo želim da stvari sagledamo realno.
Kako može biti dopustiva blokada (ne protest) neke medijske kuće pa i javnog servisa. To je ugrožavanje bezbednosti zaposlenih. Zamislite da vama neko blokira vaše radno mesto jer eto može mu se. I još se na sve neki smeju kako vam se dostavlja hrana, a vi zarobljeni u zgradi 24h.
Meni to nije normalno, to što su tu akciju sproveli studenti ne znači da je ona opravdana. Nisu oni bezgrešni, niti je zločin kritikovati neku njihovu odluku ili akciju. Ja se lično sa takvim i sličnim akcijama nikada neću složiti.
Ili evo još jedan primer, zašto se studenti nisu oglasili i osudili onaj haos u Skupštini? Zar i to nije gaženje institucija i nasilje? Ma ko god ga sprovodio. Pojedini profili fakulteta u blokadi su to čak i podržali. Ja nisam protiv studenata, zajedno sam sa njima u ovoj borbi ali smatram da su neki koraci kontradiktorni i da se njima ne postiže ono što žele. Opravdana kritika, e sad što neki ne mogu da je čuju jer gledaju samo pravo i hoće da bude samo po njihovom ja tu ne mogu ništa.