Izbori

E vidite kakvi dvostruki aršini. Mnogi su likovali i podržavali blokadu RTS-a a sada je blokada N1 dramatična i užasna, to su huligani i batinaši a ispred RTS-a su bili divni ljudi.

Da se razumemo nedopustiva je blokada bilo koje medijske kuće. I RTS-a, i N1 i Pinka. Ne može nikome da bude dopušteno ovako nešto i policija je morala da reaguje u oba slučaja i svim zaposlenima u tim medijskim kućama omogući neometan rad. E to je pravna država i poštovanje zakona.
Izvini, ali da li kapiraš da je RTS javni medijski servis koji se finansira od naših para, a N1 privatna televizija koja nema ni nacionalnu frekvenciju? RTS je sa pravom blokiran, dosta je neprofesionalnog izveštavanja, mazanja go**ima svih nas 13 godina unazad i potpirivanja vatre izjavama "novinara" koji bez blama studente nazivaju ruljom u najosetljivijem mogućem momentu. Nije da sam impresioniran ni izveštavanjem N1, i oni umeju da budu subjektivni, ali ne mogu se porediti sa RTS-om koji godinama ne radi svoj posao i koji svi mi plaćamo da bi nas je***ali u zdrav mozak očigledno. Jednostavno nemaju istu težinu.

Jeste li gledali “Specijalnu emisiju” koja je išla na svim režimskim televizijama?

Kad je teško tu su Mila Pajić, PSG i ostali NVO aktivisti i SNS sateliti da pričaju kako će upadati u institucije i praviti haos.

Saopštenje PSG-a, potvrđuju da su audio snimci autentični.

Iskreno tužno ko se sve danas naziva političkom strankom i političarem i predstavlja se narodu kao relevantan pa mu soli pamet sa jedva 0,5% podrške. Posle ovoga još i manje. A saopštenje im je tek vrh, kriv je onaj ko je prisluškivao razgovor o terorističkim akcijama koje planiraju. Ni reč o potencijalnom izbacivanju iz stranke, raspuštanju NS odbora ili osudi izjavljenog i planiranog...

Last edited:
Inače, naprednjaci su masovno krenuli u akciju i jedan za drugim sada ističu "i ja sam ćaci". Nakon "i ja sam bot" i "i ja sam sendvičar", sada je i ćaci na redu ali, naravno, tek nakon što njihov despot to prvi uzvikne :ROFLMAO:

Čega se pametan stidi.......

Negde sam video analizu situacije urađenu od strane ChatGPT-ja gde kaže da je sve to smisleno kako bi se izluđivali ljudi koji imaju zdrav razum. Malo mi čak i ima smisla, hoće da isprovociraju najstrašnije.

Među Vulinovim blokaderima, inače, je i jedan univerzitetski profesor kog (nažalost) znam. Jutros sam tek skontao.

Reče prethodno čovek "institucije se ne grade blokadom već se grade radom".

I onda ode i blokira N1 po naredbi šefa Vulina.

:poop:

Saopštenje PSG-a, potvrđuju da su audio snimci autentični.

Iskreno tužno ko se sve danas naziva političkom strankom i političarem i predstavlja se narodu kao relevantan pa mu soli pamet sa jedva 0,5% podrške. Posle ovoga još i manje. A saopštenje im je tek vrh, kriv je onaj ko je prisluškivao razgovor o terorističkim akcijama koje planiraju. Ni reč o potencijalnom izbacivanju iz stranke, raspuštanju NS odbora ili osudi izjavljenog i planiranog...

Krivi su oni jer su glupi ko noć i nisu preduzeli nikakve protivmere da bi osigurali bezbednost učesnika sastanka i tajnist onoga što se planira.

Da su STAV i PSG realizovali 5. oktobar Marko Milošević bi bio vrhovni vladar Srbije a Sloba bi bio proglašen za sveca, nešto kao Severna Koreja i Kim dinastija.

Možda je neko od njih na merama prisluškivanja i praćenja od strane MUP- i to postoji kao opcija.

Svakako smešno, Mila Pajić i 10 njenih pajtosa planiraju državni udar. 🤣

Drago mi je što su se studenti sinoć odmah ogradili od svih ovih osoba i njihovih organizacija i stranaka, mada su to i ranije uradili. Eto sada odgovora za sve one koji su ih kritikovali zašto se ograđuju od svega i svakoga. Jednostavno moraš ako hoćeš da uspeš i istraješ u svojim studentskim zahtevima i ne budeš zloupotrebljen.

Ne znam kakve veze PSG ima sa protestima al dobro, očito da treba imati spavače među masom.

Мени је смешно уопште то око речи 'ћаци'. Тачно знам да је тај натпис написао неко ко не пише ћирилицом иначе и то је сигурно био неко од ове екипе што протестује. Деца иду углавном код логопеда за слово/глас Р, затим за слово Љ. Углавном, ако неко не разликује 2 гласа/слова то су углавном људи из Босне (Федерације) или Хрватске и то су увек Ч и Ћ. Има и пример код нас Ђоганија и Јоване Типшин. Али нико не меша Ћ и Ђ. Они јесу парњаци по звучности и личе, али нико никад случајно није написао 'ћаци'. Тако да сам убеђен да је и то било с намером.

Back