Izbori

Ovaj vođa ako sad ne ode sa vlasti, ne znam kad će. Svakim potezom vrši represiju kakva se ne pamti u skorijoj prošlosti. Večeras posle 19h potpuno je obustavljen autobuski prevoz između prigradskih opština i grada. Do tada su ka gradu išli prazni autobusi, a vraćali putnike, a nakon toga je potpuno obustavljen javni prevoz i ljudi su ostavljeni na ulici, da se sami snalaze. Do nedelje ili ponedeljka neće ništa saobraćati. Ako ljude zadrži u gradu, da ne mogu da se vrate kući, taman da ostanu na protestu do sutra. Strašno je sve ovo što se dešava.
Još jedan dokaz koliko daleko je dosegao nivo njihovog ludila. Oni bez ikakvog problema i blama ukinu ljudima osnovno ljudsko pravo, pod maskom bezbednosti. 💀 Danas je u Sopotu i Mladenovcu bio haos, ljudi su posle 16 časova ostali bez prevoza i mogućnosti da odu na posao ili završavaju svoje obaveze. Možda nije hrišćanski niti normalno da ovo kažem, ali količinu mržnje i besa koju ti skotovi izazivaju u meni i očigledno i većini naroda je prosto neopisiva, a ovakvim postupcima i stalnim potpirivanjem vatre konstantno raste. Nakon svega, nadam se da će se svi kuvati u posebnom krugu pakla. Studenti su bukvalno svetlo na kraju tunela, ja se najiskrenije nadam da će sutra sve proći kako treba i da će kulturiška, kao i do sada, pokazati ćacijevskom i državnom šljamu gde im je mesto.

Pa msm razumem vas. Ali zašto pobogu očekujete da doček ljudi koji idu na proteste budu važniji od vesti vezanih za patrijarha i Dodika?! Ne meni, nego državnoj televiziji. Jedan je predsednik, drugi je poglavar, a treći su obični ljudi.
Možda jer je RTV vest o dočeku studenata emitovala kao drugu po redu, posle obraćanja Vučića?

Mislim meni je super, znam da 70% moje pretplate ide RTV-u, tako da plaćam nešto što se približno može nazvati javnim servisom, za razliku od nuklearne deponije i trovačnice u Aberdarevoj.

Svim forumašima koji sutra idu na protest - sretno! Iz susjedstva pozorno pratimo dešavanja i istinski se divimo hrabrosti, borbi i ustrajnosti. Čuvajte se, iznad svega! 🙏

Potpis i od mene!

Serbian girls breaking chains! The genie's gone, it's time to switch. Students broke the chains, wish denied BISHHHHH

ZrBAIsDFfDziWWDgjB.webp

Vučiću motaj kablove, došla je nova draga da ti pomrsi planove!

Nisam stigao ranije ali, kao sjajna uvertira za sutrašnji (tj. današnji) veliki protest, snimci sa lica mesta kako se pumpa u mom malenom kraju. Snimci su od pre 2 dana i sve sam zabeležio svojim telefonom, u samom hodu. Od skoro potpune tišine do "najveća m*da imate u gradu" kako mi je, doslovce, jedna osoba u toku jučerašnjeg dana rekla.

Uživajte 💪

Нас у делу Петроварадина су блокирали због дојава о бомбама. Нису људи могли да пређу у други део до 16 часова. Иначе, ухапшена Марија Васић (ово од јуче) је мени предавала Социологију и Устав у Јовиној гимназији. Још су она и Радивоје (директор Јовине, мени предавао математику) били скроз добри пријатељи, а сада на супротним странама.

Kako javljaju, obustavljen je i javni prevoz u Beogradu, od pre nekih sat vremena.

Screenshot_20250315_103114_Instagram.webp

Back