Znaju oni da bi bez uhlebljenja u sns mogli samo da idu na ulicu i jedu iz kontejnera .Vole oni tako da brane sistem koji je pobio 15 ljudi direktnom korupcijom i ko zna koliko indirektnom.
Мене то не занима, ја сам чекао Звезде Гранда. Ја Вучка подржавам кад је најпотребније, а то је на изборима.Sad če tvoj idol da se pojavi opet na TV-u, spremi se da tapšeš. PatriJoto![]()
Ćacilendu.evo ga obraća se javnosti.. ajme lik je totalno delulu... u kojem svemiru on živi?![]()
Ја и кад нисам волео Вучића нисам могао да слушам његове говоре јер превише споро причао и драмске паузе су ме нервирале. Не знам што ви њега слушате, ако вас нервира.Bogami, tvoj Vučko se dobrano utronjao, vidi ti da pojačaš podršku. Greota da nam čovek ovako doživljava nervne slomove na televiziji.
Па људи који генерализују све Србе са ове стране Дрине због Ћација и људи који дођу бусевима да гласају су будале и то је тако, али то не значи да је ово што ради власт и приближно добро.@Majsta94 Џабе се надаш, а у сваком случају, вас опозиционе партије у Србији гледају као оног студента из Добоја. Значи, кад треба да се присваја Никола Тесла, Милутин Миланковић, Иво Андрић па и Ђинђић то су наши...а кад дође неко да гласа из РС у Србији, онда сте Босанчероси.