Izbori

Baš gledam dnevnike ovdje. Čestitke, prva ste vijest na svakoj televiziji u Hrvatskoj. Nadam se da će onaj dati uskoro ostavku. Ne vidim više mogućnost da nakon svega ovoga on i dalje gura svoje. Strašno.

P.S. Hrvatskim novinarima nisu dali da prođu granicu. :ROFLMAO:

Sad če tvoj idol da se pojavi opet na TV-u, spremi se da tapšeš. PatriJoto 😁
Мене то не занима, ја сам чекао Звезде Гранда. Ја Вучка подржавам кад је најпотребније, а то је на изборима.

Bogami, tvoj Vučko se dobrano utronjao, vidi ti da pojačaš podršku. Greota da nam čovek ovako doživljava nervne slomove na televiziji.
Ја и кад нисам волео Вучића нисам могао да слушам његове говоре јер превише споро причао и драмске паузе су ме нервирале. Не знам што ви њега слушате, ако вас нервира.
Сами себе не чините добро. Ја се надам да ће пустити Звезде Гранда после.

Прелијепо окупљање народа данас ❤️
Упропаштено одвратним потезима на крају а о изјавама власти не треба трошити ријечи. Једва чекам да се промијени власт са обе стране Дрине, ово је мучно гледати и проживљавати

Ljudi koji su došli da protestuju su došli zapravo njemu da odaju priznanje na svemu što je izgradio :ROFLMAO:

I neće da prihvati prelaznu "prevarantsku" vladu (???!)

Njemu više ni hospitalizacija u Lazi ne bi pomogla. Ludilo odavno ušlo u terminalnu fazu.

@Majsta94 Џабе се надаш, а у сваком случају, вас опозиционе партије у Србији гледају као оног студента из Добоја. Значи, кад треба да се присваја Никола Тесла, Милутин Миланковић, Иво Андрић па и Ђинђић то су наши...а кад дође неко да гласа из РС у Србији, онда сте Босанчероси.

dakle, sada mi je jasno sve što su mi neki srpski forumaši prepričavali o situaciji kod vas.. pa jbt mi možemo u HR šutiti nakon ovoga..
gledam i ne vjerujem.. došli su bogati ljudi pa je on jako sretan što je Srbija postala bogata jer je on zaslužan za to.. ajme..
e onda je oplela žena da su Hrvati oni koji se raduju (kao da druge države ne postoje), a povezuje i prosvjed u Mađarskoj sa ovim u Srbiji da su zapravo isti.. :ROFLMAO:

jaoooooooo... pa ljudi držim fige da ga se riješite.. i cijele te klike posvuda.

@Majsta94 Џабе се надаш, а у сваком случају, вас опозиционе партије у Србији гледају као оног студента из Добоја. Значи, кад треба да се присваја Никола Тесла, Милутин Миланковић, Иво Андрић па и Ђинђић то су наши...а кад дође неко да гласа из РС у Србији, онда сте Босанчероси.
Па људи који генерализују све Србе са ове стране Дрине због Ћација и људи који дођу бусевима да гласају су будале и то је тако, али то не значи да је ово што ради власт и приближно добро.

ja sebi ne mogu doći da on sve to govori.. naprosto sam šokiran na javno laganje i izvrtanje činjenica... ali sve još odglumljeno kao on je eto jadan, ali opet bitan.. on je sve vidio i zaustavio.. bože bože bože... unreal... nemojte stati dok ga se ne riješite.. pa ovo je čisto pravljenje budala svih... strašno

Ljudi ja sam pao na kolena i nos kada smo se u stampedu razbezali u sred odavanja pocasti jer smo mislili da se desava ko zna sta a ono zvucni top ladno psihopata pustio na narod u tisini.
Inace velicanstven protest i dan za pamcenje. Ponosan na moj Beograd i moju Srbiju ❤️💙🤍

Predsednik bi trebalo da odgovori na to šta bi sa njegovim tvrdnjama koje je izneo na RTS-u veče kada je počela i sama blokada javnog servisa da će se "sigurno desiti strašno nasilje, upadi u institucije i pokušaj izazivanja građanskog rata." Morao bi i da odgovara za ovakvo širenje panike u javnosti o tome šta se sprema. O režimskim medijima i njihovom šitenju panike da i ne govorim.

Meni nije jasno ni zašto nam direktno prenose njegove monologe (pitanja novinara Tanjuga i Pinka su otprilike takva kao da je sam sebe pitao šta je želeo), dok direktnog prenosa najvećeg protesta u istoriji zemlje nije bilo na javnom servisu. I dalje ostaje problem što ne prihvata da postoje zahtevi koji nisu ispunjeni, već sugeriše studentima da preispitaju to i konstatuju da jesu. Spominje kako su uloženi silni milioni u organizaciju protesta, a ne seti se da kaže kako se plaćaju ljudi da bi došli na SNS mitinge.

Sad bi Informer rekao eto bilo je puno ljudi, ali malo manje nego u Jagodini... I onda se očekuje da to masa sažvaće, Na Pinku govore kako i dalje manjina teroriše većinu studenata, jer tih 10-15 ili 30 hiljada, je daleko manje od preostalih 200.000 koji sigurno žele da uče, ali ne pokazuju to javno kao ona hrabra deca u Pionirskom parku.​

Back