Izbori

"Deca iz Pionriskog parka" su jedina imala legalno prijavljen skup :ROFLMAO:

Ovaj čovek bukvalno urinira po nama i ne trepće.
Aha samo što taj skup ne sme da traje 24h tj od ponoći do 6 ujutru. Sramota je da najbolji studnet pravnog fakulteta to ne zna. :)
Mada meša i naredbe za “dovođenje” i “privođenje” pa nije ni čudo.

Ja ne mogu da slušam to g**no, divim se svima vama koji možete. Izlišno je pričati bilo šta o njegovom mentalnom stanju, ono što postaje sve očiglednije jeste da nažalost on mirnim putem otići neće.

Veličanstven i dostojanstven skup, sasvim očekivano. Na stranu ovaj očigledan i bedan pokušaj opstrukcije, ovo danas je bilo za divljenje, u svakom smislu.

Ljudi ja sam pao na kolena i nos kada smo se u stampedu razbezali u sred odavanja pocasti jer smo mislili da se desava ko zna sta a ono zvucni top ladno psihopata pustio na narod u tisini.
Inace velicanstven protest i dan za pamcenje. Ponosan na moj Beograd i moju Srbiju ❤️💙🤍
Dobro da niko nije nastradao u tom stampedu!
To je direktan napad na mirne demonstracije, a nismo ni znali da postoji...
Kažu da je osećaj kao da nešto brzo prođe pored.
Od Slavije do JDP-a:
https://n1info.rs/vesti/video-trenu...uzje-koje-poseduje-bezbednosni-sistem-srbije/

Aha samo što taj skup ne sme da traje 24h tj od ponoći do 6 ujutru. Sramota je da najbolji studnet pravnog fakulteta to ne zna. :)
Mada meša i naredbe za “dovođenje” i “privođenje” pa nije ni čudo.
Па он је студент, није професор, ту је да учи. Ви од студената правите богове неке...

Negirao je da je upotrebljen zvučni top, i dodao da bi to bilo nepodnošljivo, izazivalo povraćanje itd.

Ne znam ni kako zvuči to, a pretpostavljam da ni većina drugih ljudi nema predstavu, tako da možda treba sačekati dok se preciznije ne utvrdi šta je to bilo. Nešto jeste, a da li taj top i da li je uopšte upotrebljen od strane policije ili nekih ekstremista, može samo da se nagađa.

Svakako je bez veze što je na taj način prekinuta tišina, a potom i sam skup.

Што сад говнар не распише изборе? Смеће поремећено, болесно и диктаторско. Болесник болесни фууујјјјј

Што је крао крао је. У опозицију неверујем, али верујем у неког јаког нестраначког кандидата и уопште ме не би изненадило да то име буде Новак Ђоковић

Па он је студент, није професор, ту је да учи. Ви од студената правите богове неке...
On je pravni završio pre nego što sam se ja rodio. A njegovi saradnici govore da je najbolji student u istoriji pravnog.
Iako je pre koji dan takođe pobrkao ustav i krivični zakonik, pa se posle pravdao da misli na krivični zakon (iako kod nas nije zakon već zakonik)

Moje mišljenje je da je to bio neki jači topovski udar, čuo se tako glasno jer je u toku bila 15-minutna tišina. Ne verujem ipak da su toliko poludeli da upotrebe zvučni top na mirne ljude. Vidim da je i MUP demantovao.
U pravu je kada kaže da bi posledice njegove upotrebe izazvale razne simptome kod ljudi.

Šta god da je u pitanju, baš je odvratno i jezivo da se to upotrebi u sred odavanja počasti žrtvama. Bez reči sam.

Evo na Informeru narodno veselje. Vučićević, Djuka i ostali slave uz Krajišku muziku i penju se po stolovima. Vrte snimke hapšenja ovih iz Novog Sada i uključuju gledaoce. Kažu pobedili obojenu revoluciju.

Još se sprdaju sa Novakom i Jelenom Đoković zbog poruka podrške studentima. Oni takvi sa najvećim svih vremena...

Koliko je sve ovo bedno i žalosno.

Opet laze da zvucni top izaziva povracanje, radila sam pretragu, efekti i posledice zavise od toga na koliko decibela podese, do 120 decibela nisu ozbiljne posledice ali od 152- 160 puca bubna opna! Taj LRAD je koristila njujorska policija 2016. Prilikom protesta protiv smrti Erica Garnera te ih je 5 osoba tuzilo zbog trajnog ostecenja sluha.
Danas i jos nekoliko novina je pisalo da je on kupljen jos 22. godine. Cak i ako negiraju (🥱) ljudi koji su bili danas na protestu ga upravo tako i opisuju: kao jeziv zvuk.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...cni-top-da-razmislite-pre-izlaska-na-protest/

Evo jednog dobrog clanka o tom uredjaju
https://www.vice.com/en/article/the-new-sound-of-crowd-control/

Znaci ljudi, sta je spreman da uradi da bi ostao na vlasti na nasu stetu je porazno.

Back