Вама ништа не одговара. Кад је неко образован (нпр. Јована Јеремић, државни факултет), онда образовање није меродавно јер не мисли као ви.
kako neko moze da napise ovako nesto, procita i kaze sebi da da, ovo treba da postavim bilo gdeВама ништа не одговара. Кад је неко образован (нпр. Јована Јеремић, државни факултет), онда образовање није меродавно јер не мисли као ви. Кад неко није образован, онда види га, није опет меродован. Када власт крши законе (нпр. не исплати професоре), види не ваља то, када ви (професори који не држе наставу) кршите законе - то онда ваља. Вучић и СНС је ваше огледало, мислим да за боље нисте (нисмо).
Али какве то везе има. Она је на телевизији, дешавају се лапсуси. Понашате се као да нико никад није направио правописну грешку, оцењујете нечију писменост и квалитет образовања. Она је свој факултет завршила, исти тај што је сада у блокади. Хватате се за ситнице, а правопис/писменост је баш ситница, поготово у Србији.Takođe, kvalitet njenog obrazovanja je vrlo diskutabilan. Kad, recimo, neko umesto "stablo" kaže "stabal", onda to dosta toga govori. Da ne ulazimo u druge stvari koje se tiču nje same.
А која је поента твоје реченице? Шта си ти ту казао? Ако си за једноумље - изволи, имаш опцију игнор дугме. Кликнеш и не гледаш моје постове, живи у свој реалности где сви 'пумпају', нико не гласа за Вучића и СНС. Ако си ти за самоцензуру, ја нисам.kako neko moze da napise ovako nesto, procita i kaze sebi da da, ovo treba da postavim bilo gde
jedva cekam da vidim koja ce tvoja uloga u drustvu biti kad ovaj padne, a nije da je i sad posebno velika.А која је поента твоје реченице? Шта си ти ту казао? Ако си за једноумље - изволи, имаш опцију игнор дугме. Кликнеш и не гледаш моје постове, живи у свој реалности где сви 'пумпају', нико не гласа за Вучића и СНС. Ако си ти за самоцензуру, ја нисам.
Molim šta kako??Još na sve to Doda beži u Belorusiju.