Izbori

Eno pitali Vučića da se izjasni o šestom zahtevu studenata, kažu tužilaštvo je pokrenulo istragu ko ga je pustio da uđe na intenzivnu negu da obilazi makedonske pacijente, i odgovorio je da će da olakša i tužiocu posao, i da je taj koji ga je pustio Aleksandar Vučić, tj. da je sam sebi dao pravo da uđe, a nije mu niko drugi dao dozvolu, i pita i šta će sad da mu rade. Smatra da mu se može jer je doprineo da se renovira Klinički centar i da ljudi imaju gde da se leče.

Na pitanje u vezi sa dovezenim traktorima kod Pionirskog parka, zašto su tu dovezeni da zagađuju životnu sredinu, rekao je da će lično da tuži tužioce, ako istražuju to, a ne postavljaju pitanje traktorista opozicije.​

tumblr_o9eu5odcur1rs79hjo2_5001.gif
Sns-u želim ovo da se desi.

Али онај Информер стварно треба изучавати на факултетима. Гебелсова пропагандна машинерија је збирка басни у поређењу са оним што ови раде.

А о овом лудаку на власти бесмислено је више уопште и дискутовати. Моје дете ид две и по године кад га види дере се Вућићу педеју

Eno pitali Vučića da se izjasni o šestom zahtevu studenata, kažu tužilaštvo je pokrenulo istragu ko ga je pustio da uđe na intenzivnu negu da obilazi makedonske pacijente, i odgovorio je da će da olakša i tužiocu posao, i da je taj koji ga je pustio Aleksandar Vučić, tj. da je sam sebi dao pravo da uđe, a nije mu niko drugi dao dozvolu, i pita i šta će sad da mu rade. Smatra da mu se može jer je doprineo da se renovira Klinički centar i da ljudi imaju gde da se leče.

Ovo mu je definitivno najkritičnija izjava u ovih 13 godina na vlasti. Ovo je čist pokazatelj koliko on gleda na ovu zemlju kao na svoju ličnu svojinu. Bukvalno čovek misli za sebe da je gospodar života i smrti.

Ovo mu je definitivno najkritičnija izjava u ovih 13 godina na vlasti. Ovo je čist pokazatelj koliko on gleda na ovu zemlju kao na svoju ličnu svojinu. Bukvalno čovek misli za sebe da je gospodar života i smrti.
Orijentalni despot a la Turkmenistan ili tako neki užas.

To je jedan od glavnih razloga zašto ne podnosim njega i slične mu.

Policija je večeras upala na Medicinski fakultet u Nišu. Uhapšen pa pušten kolumnista peščanika, uhapšena 4-ica mladića zbog navodnog uništavanja traktora, tužilaštvo zahteva privođenje Zorana Đajića zbog navodnog poziva na ubistvo Vučića... Represija je nikada veća, a plašim se da će u narednim danima i nedeljama biti sve veća. Posebno me brine ovo upadanje na fakultet. Imam predosećaj da im je plan sledeći - Nastavno-naučna veća izglasaju povratak na nastavu i na svim svim ostalim fakultetima, studenti ostanu u blokadi i policija upada na fakultete i hapsi studente i profesore.

Plašim se da protesti i bunt polako jenjavaju, a to znači samo jedno - oni sada hoće osvetu i neće se zaustaviti dok sve ne ućutkaju.
Nadam se da nisam u pravu. :(

Njemu je svaka druga rec ''Kurti'' i ''Hrvati''. Videli smo da i sa ovim proterivanjem stranih drzavljana koliko se nepomenik oslanja na strategiju spoljnog neprijatelja. Naravno za to je vesto pripreman teren jer se jednom delu stanovnista putem medija vec vise od decenije ispira mozak o zlim strancima, srbomrscima itd.

Nazalost veliki broj ljudi u Srbiji i dalje pada na taj narativ, i to nazalost nisu samo SNS glasaci, mada oni svakako prednjace. Zato ja stalno ponavljam da dok se kao drustvo ne izlecimo od sovinizma, ksenofobije, trauma iz proslosti i zatvorenosti, tesko da ce nam biti bolje. Ova kriza je ogolila po ko zna koji put koliko je to sve povezano.

Njemu je svaka druga rec ''Kurti'' i ''Hrvati''.
Zna sta prolazi kod mnogih u Srbiji.
Videli smo da i sa ovim proterivanjem stranih drzavljana koliko se nepomenik oslanja na strategiju spoljnog neprijatelja. Naravno za to je vesto pripreman teren jer se jednom delu stanovnista putem medija vec vise od decenije ispira mozak o zlim strancima, srbomrscima itd.
Jos od 1988. se ispira. Bila mala pauza 2000-ih i to je sve.
Zato ja stalno ponavljam da dok se kao drustvo ne izlecimo od sovinizma, ksenofobije, trauma iz proslosti i zatvorenosti, tesko da ce nam biti bolje. Ova kriza je ogolila po ko zna koji put koliko je to sve povezano.
Naravno, ali s obzirom na stanje duha u Srbiji, sanse za to su minimalne.

Back