Izbori

Treba ga spaliti na lomaci na Klisi sledece godine.
Ломача на Клиси неискоришћен туристички потенцијал. Сваки пут кад се огласе којекакви еколози и попови, ја испред куће направим још већу ломачу.

Došli i ljudi iz Nepala, da podrže svenarodni skup, a ne znaju ni reč srpskog da prozbore. :rolleyes:

Elem, predsednik izneo 5 zahteva.

Pod jedan, psoebno zahtevamo da se uspostavi puno poštovanje Ustava i zakona, da se osigura bezbednost Republike Srbije i njenih građana i da se institucije koje su otete vrate građanima kao nosiocima narodne suverenosti, uključujući i javni medijski servis Srbije koji je jedan od ključnih učesnika u obojenoj revoluciji.

Pod dva, da se utvrdi pravna odgovornost svih lica koja su učestvovala u vandalskim nasrtajima i napadima na građane prilikom njihovih mirnih okupljanja u Srbiji, a naročito da se otkriju i kazne počinioci, podstrekači i pomagači divljačkih napada na mirno okupljene građane u Nišu 21. marta 2025. godine.

Pod tri, da se svakom đaku i studentu omogući da se školuje i studira ukoliko to želi.

Pod četiri, da se otkriju počinioci, podstrekači i pomagači u vršenju aktivnosti koje podrazumevaju napade na vitalne državne institucije i objekte i da se spreči preduzimanje takvih aktivnosti u budućnosti.

Pod pet, da se spreči svaka aktivnost kojom se samovlastno i protipravno parališe privredna delatnost i onemogućavaju građani da sprovode svoje životne aktivnosti na uobičajen način, usklađen sa javnim poretkom u kojem svako može da računa na to da će mu u demokratskom društvu država zaštititi vitalne životne interese.

Došli i ljudi iz Nepala, da podrže svenarodni skup, a ne znaju ni reč srpskog da prozbore. :rolleyes:

Elem, predsednik izneo 5 zahteva.
Kakve nebuloze i ogavštine, posebno ovo 1. I 5.

Ako mu ovo uspe (daleko bilo) , sledi full tiranija a la putin, lukašenko, berdimuhamedov i slični.

Može da nabije te zahteve sebi u........znate već gde :ROFLMAO:

Ja upravo došao sa pumpanja u mom gradu, ovo je bilo najbolje do sada. Pred polazak sam pustio ljudski otpad sa Pinka i Informera da se "nabrijem", tako da sam večeras uživao u svakoj sekundi. Definitivno je tako bilo i sa ostalima, videlo se. Hvala nepomeniku što nas je motivisao ❤️

Večeras je, do sada, bio najveći broj mojih profesora, tj. ljudi koji su meni svojevremeno predavali i posebno mi je drago što su svi do jednog na pravoj strani istorije ❤️ Nas su, pored same materije i gradiva, učili da budemo ljudi a ne đubrad i u praksi se i sami drže toga. Eto, na to sam posebno ponosan.

I kad god se vidimo, bilo sada na protestima, bilo inače u gradu, uvek se srdačno rukujemo i ispričamo. To je velika razlika u odnosu na lojalističku sektu. Prosto, ili je neko čovek ili je naprednjak. Nema sredine.

Otprilke se i u mom mestu iskristalisalo sada ko je prava opozicija ovim fekalijama. Idemo dalje.

A šta se drugo moglo očekivati od stoke? Sve ovo od početka zaključno sa današnjim danom je samo pokazatelj da osim jadnog i jeftinog kopiranja bolesnici nemaju više ništa da ponude. Pošteno ću proslaviti dan kada se budu raspali kao kula od karata, a činjenica je da je taj scenario sve neminovniji.

Ma meni i nije toliko bitan broj, znao sam da ce biti dosta ljudi s obzirom da je masinerija prethodnih dana radila punom parom i da su sve resurse ocigledno upregli jer im je ovaj skup bio itekako bitan.

Ali profil ljudi koji je bio tamo: bogata elita sacinjena od mediokriteta koji su se zahvaljujuci SNS obogatili pa su sad lojalni + siromasni i ugrozene drustvene grupe koje su ucenjene ili potplacene + najsipraniji mozgovi koji gledaju pink i citaju informer. Bukvalno civilizacijsko potonuce. Ja ne znam kako nam se ovo desilo. :(

Iako ovaj broj veceras nije skandalozno mali, ne moze ovo da se poredi sa studentima i gradjanima koji na protest dodju dobrovoljno.

По мојој архиви јавних скупова ту је било између 1,8 милиона и 2,5 милиона људи, међу њима и један форумаш одавде који ради у државном предузећу. Мислим, кад је на скупу пумпаџија 'милион' био, овде мора да је било дупло.

Meni se nakon svega cini da Vucic trazi ultradesne opcije kao neku slamku spasa. Uostalom, povratak korenima + odlicno se uklapa u retoriku o spoljnim neprijateljima i domacim izdajnicima.

Ovo dovodjenje Baje da peva je uzburkalo strasti u Sandzaku, vidim da su zbog toga krenula previranja u bosnjackim strankama, inace koalicionim.

Inace, ne znam koliko ste ispratili jucerasnji govor Djura Race, oca nastradale Goranke u padu nadstresnice. Covek krivi zapadni svet i katolicki praznik, nazivajuci to teroristickim aktom 😂

Ne volim da komentarisem porodice stradalih, ali ovo je jezivo i bizarno. Grli se sa covekom koji je direktno kriv za smrt njegovog deteta.

Па шта то тебе брига, то ти мислиш да је он директно крив. Ђура очигледно не мисли тако. Престаните да користите туђу несрећу и будите захвални што нисте изгубили неког у таквој несрећи.

Back