Izbori

Onaj ko večeras ponovo potpiše zapisnike pored ovako brutalne i očigledne krađe, svesno radi za ovaj režim.

Evo i Vlade Mandića, disciplinuje i zavodi red u Negotinu. Kako neka crno-kapuljaška akcija da prođe bez njega :poop:

590721875-1430210718462551-1697713036676797198-n.jpg

Него, чему се надате вечерас, избори у Мионици, Неготину и Сечњу?
Где су студенти у блокади? Нема протеста - ваљда ладно људима, нема најављеног јахања...ели покрет пропо или спава зимским сном?
Koliko ja znam studenti nisu izašli na ove izbore, a kad izađu i budu imali svoju listu, onda mnogima neće biti dobro. :)

Ништа не говорите о вашем блокадеру џихадисти Д.П. који је ножем напао припадника пријављеног скупа поред Скупштине. Ухапшен је.

Dokle god je problem Marinika, a ne Mica Zavetnica ova druga će da nas jaše.
Možda bolje i nismo zaslužili.
Ovo. Pored svega što se dešava, nekome su Đilas i Marinika i dalje glavni problem. 💀 Nekad zaista ne mogu da poverujem šta čitam.

Studenti su pozvali na protest ispred RTSa u 9.

Ove lažovčine su prešle sve moguće granice. Ne pratim još od one situacije koju sam pomenuo ali tu i tamo vidim neku reportažu na društvenim mrežama. Vređanje inteligencije je blaga reč za ovo što oni rade i kako izveštavaju.

Evo da ne bude da samo pljujem Mariniku, reče malopre u Utisku nedelje da njihovi članovi neće potpisati zapisnike u Mionici. Ako je tako bravo.

Pisao sam ti Aleksa i privatno da to funkcioniše na taj način šta kaže "centrala" tj. oni koji nose listu. Ako je bilo problema, a očigledno da jeste nema razloga potpisivati zapisnike.
Inače rez predhodnih lokalnih izbora u ovim opštinama su ovakvo izgledali.

15288.webp

Pisao sam ti Aleksa i privatno da to funkcioniše na taj način šta kaže "centrala" tj. oni koji nose listu. Ako je bilo problema, a očigledno da jeste nema razloga potpisivati zapisnike.
Inače rez predhodnih lokalnih izbora u ovim opštinama su ovakvo izgledali.

View attachment 39095
Pa da ali u Kosjeriću i Zaječaru su bili potpisivani i pored očiglednih nepravilnosti.

Neću da likujem nad ovim debaklom SSP-a u Mionici. Nadam se samo da će ovo biti opomena i njima i toj celokupnoj tzv. opoziciji da se ne prave mnogo pametni i izlaze sa svojim listama nego da podrže studentsku republičku listu ako im je zaista stalo do pobede nad režimom. Sve ostalo su prazne priče i farsa.

Znamo šta su sve u stanju da urade, ali svaki put iznenade novim nivoima nenormalnog na šta su sve spremni da bi dobili većinu na lokalnim izborima u varošicama i manjim sredinama.

Blam i sramota, sve naopako. Sistem stvoren za muljatore, policija čuva nasilnike, na zastrašivanja i ucene se ne reaguje. Rupetina smo.

Sada imamo i na papiru dokaz da im se rejting ozbiljno sunovratio, čak i u manjim sredinama. To je pad za oko 30%. Sad je i više nego očigledno zašto beži od izbora kao đavo od krsta. Čak i u ovakvim okolnostima i uz ekstremne oblike fašizma i sadizma, on više ne može da obezbedi onu većinu koju je imao ranije. Nikad više neće ni moći. Ovo su sve pirove pobede.

Dovoljno je videti ovu ekipicu oko Vučevića sinoć. Šaka jada.

Pad ove nakazne vlasti je proces koji je uveliko u toku i to je nezaustavljivo. Samo je pitanje koliko će dugo još kriminalci iz Ćacilenda i policija da ih održe na vlasti, to su im sada dve ključne poluge (pritom, u policiji ima pregršt časnih ljudi još uvek, samo su potisnuti). Kada se raspišu izbori na republičkom nivou, neće imati dovoljno svojih falangi da pokriju celu državu.

Па добро, ко губи има право да се љути, више среће други пут.

Back