Izbori

Onaj ko večeras ponovo potpiše zapisnike pored ovako brutalne i očigledne krađe, svesno radi za ovaj režim.

Evo i Vlade Mandića, disciplinuje i zavodi red u Negotinu. Kako neka crno-kapuljaška akcija da prođe bez njega :poop:

590721875-1430210718462551-1697713036676797198-n.jpg

Него, чему се надате вечерас, избори у Мионици, Неготину и Сечњу?
Где су студенти у блокади? Нема протеста - ваљда ладно људима, нема најављеног јахања...ели покрет пропо или спава зимским сном?
Koliko ja znam studenti nisu izašli na ove izbore, a kad izađu i budu imali svoju listu, onda mnogima neće biti dobro. :)

Ништа не говорите о вашем блокадеру џихадисти Д.П. који је ножем напао припадника пријављеног скупа поред Скупштине. Ухапшен је.

Studenti su pozvali na protest ispred RTSa u 9.

Ove lažovčine su prešle sve moguće granice. Ne pratim još od one situacije koju sam pomenuo ali tu i tamo vidim neku reportažu na društvenim mrežama. Vređanje inteligencije je blaga reč za ovo što oni rade i kako izveštavaju.

Evo da ne bude da samo pljujem Mariniku, reče malopre u Utisku nedelje da njihovi članovi neće potpisati zapisnike u Mionici. Ako je tako bravo.

Pisao sam ti Aleksa i privatno da to funkcioniše na taj način šta kaže "centrala" tj. oni koji nose listu. Ako je bilo problema, a očigledno da jeste nema razloga potpisivati zapisnike.
Inače rez predhodnih lokalnih izbora u ovim opštinama su ovakvo izgledali.

15288.webp

Pisao sam ti Aleksa i privatno da to funkcioniše na taj način šta kaže "centrala" tj. oni koji nose listu. Ako je bilo problema, a očigledno da jeste nema razloga potpisivati zapisnike.
Inače rez predhodnih lokalnih izbora u ovim opštinama su ovakvo izgledali.

View attachment 39095
Pa da ali u Kosjeriću i Zaječaru su bili potpisivani i pored očiglednih nepravilnosti.

Back