Izbori

Ovi zaista ne znaju da stanu. Danas mi je telefon zvonio do kraja 3 puta u roku od 5 minuta, samo je sada druga fiksna linija bila u pitanju u odnosu na pre par dana. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: A caller ID mi je otkrio da je u pitanju "Izborni štab Vučić". :ROFLMAO: Znači dno dna.

Ovi zaista ne znaju da stanu. Danas mi je telefon zvonio do kraja 3 puta u roku od 5 minuta, samo je sada druga fiksna linija bila u pitanju u odnosu na pre par dana. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: A caller ID mi je otkrio da je u pitanju "Izborni štab Vučić".
Misliš M&J Lady? SNS bliznakinje?

MJ-Lady-1.png

Rade oni punom parom, ja volim da kazem kao nikada pre.
Kod mene u opstini Surcin su nabavili 500x po kubik drva. To ce za koji dan deliti najsiromasnijim.

Ovi zaista ne znaju da stanu. Danas mi je telefon zvonio do kraja 3 puta u roku od 5 minuta, samo je sada druga fiksna linija bila u pitanju u odnosu na pre par dana. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: A caller ID mi je otkrio da je u pitanju "Izborni štab Vučić". :ROFLMAO: Znači dno dna.

Da te nije zvala novinarka iz Knjaževca? 🤭😂

Ne znam ko je dotična. 😃
Ne znaš za novinarku CINS-a o kojoj svi bruje ovih dana, što ih je zajebala i ušla u call centar SNS-a na kvarno da ih raskrinka.. 🤭
Mada realno, ko za ono nije znao do sada..

Gledao malopre na RTS debatu o Beogradu. Predstavnik liste Srbije protiv nasilja toliko nespreman i mutav da ga je jedan Sapic lagano savladao u komunikaciji. Vrti neke super ideje o saobracaju, ali nista konkretno i jasno, a sto je najvaznije ne ukazuje na velike propuste i greske. Hoce li biraci ovde doziveti da im se predstavi neki program stranke nekada...

• Sad
Reactions: Mrm
Gledao malopre na RTS debatu o Beogradu. Predstavnik liste Srbije protiv nasilja toliko nespreman i mutav da ga je jedan Sapic lagano savladao u komunikaciji. Vrti neke super ideje o saobracaju, ali nista konkretno i jasno, a sto je najvaznije ne ukazuje na velike propuste i greske. Hoce li biraci ovde doziveti da im se predstavi neki program stranke nekada...
Ja ti velim još onomad, ništa nama bez naše Branojke i Tadije.. 🤩💖🙌

Fascinatno mi je da je ovo legalno. Ali ipak je ovo Srbistan.

Eh, nisi se javio, a možda hteli da ti saopšte da si srećni dobitnik putovanja iznenađenja :(

I eventualno možda srećni dobitnik sendviča (sa parizerom) i flašice vode. :LOL:

Za pokrajinske izbore proglašene su još dve liste, ažuriran je spisak na prethodnoj strani.

Predsednik Ruske stranke Slobodan Nikolić, izjavio je da je glas za broj 16 i listu Ruske stranke glas za učvršćivanje veza sa Ruskom federacijom. "Smatramo da srpsko ruski humanitarni centar koji je otvoren još 2012. godine u Nišu mora dobiti diplomatski status", navode iz Ruske stranke. Centar je formiran u cilju podrške razvoja mogućnosti humanitanog reagovanja na vanredne situacije u Srbiji.​

Kandidat za gradonačelnika Beograda i nosilac liste "Da se vojska na Kosovo vrati" Miša Vacić kaže da će kada postane gradonačelnik zabraniti svaki vid LGBT propagande na javnim gradskim površinama. "Kao gradonačelnik Beograda, grada koji je despot Stefan Lazarević zavetovao Bogorodici, prestonici svih Srba zabraniću LGBT propagandu na javnim površinama, insistiraću da se gej parade ne održavaju, da budu zabranjene. Neće postojati ni jedan ambasador koji će moći da me natera da beogradskim ulicama prolazi parada srama. Naša deca i njihovo zdravlje je na prvom mestu", obećao je Vacić.

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je danas da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov privatni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.​

Back