Izbori

Meridianbet izbacio kvote

Parlamentarni izbori

JVL28dO.jpg

Beogradski izbori

42Euqi4.jpg

Gradonačelnik Beograda

F45vpiX.jpg

Ala se Miša Vacić nalapao para samo za kampanje silne što dobije, a realno mali deo samo potroši... I ko zna kako ga još finansiraju.. Svaka njemu čast, šta ga briga.... 🙌🇷🇸❤️💙🤍

Ovo je tako istinito nažalost

Pa i ne baš, to je više postalo karikiranje iz godine u godinu. Očigledno ima manjkavosti u spiskovima, ali nije to presudno. Predstojeće izbore je tražila opozicija, samim tim morala je biti spremna da ima predstavnike na svim biračkim mestima, te u skladu sa tim mora da prihvati rezultate kakvi god oni bili, nema više vađenja na gluposti, dok neki zevaju i blage veze nemaju šta da kažu. Aktuelna kampanja se uglavnom zasniva na principu "da oni odu, a da mi dođemo" a to je toliko pogrešno, da me ne bi čudilo da ne bude značajnijih promena posle ovih izbora. Po kladionici, vrlo klimavo i Beograd deluje, koje procente tu sabrati i koje koalicije spojiti a da osvoje vlast bez SNS-a i SPS-a?​

Republička izborna komisija (RIK) utvrdila je zbirnu izbornu listu kandidata za učešće na parlamentarnim izborima 17. decembra na kojoj je 18 lista sa ukupno 2.817 kandidata predloženih za 250 poslaničkih mesta.

Zbirna lista će biti istaknuta na svakom biračkom mestu u Srbiji, a na glasačkim listićima koji će se naći pred biračima izborne liste biće raspoređene po redosledu njihovog proglašenja.

Prema tome, sada otvaramo anketu za paralementarne izbore. Možete da glasate do 14. decembra u 20:31.

Kad malo bolje pogledam nije loš ovaj Miketić...

Malo transformacije i bilo bi to...zanimljivo.. :love: 😌

6bed8239433d4713e6058c2714dd43b8.jpg

Achille-Lauro-san-marino.jpg

Meridianbet izbacio kvote

Parlamentarni izbori

JVL28dO.jpg

Beogradski izbori

42Euqi4.jpg

Gradonačelnik Beograda

F45vpiX.jpg
Srbija protiv nasilja i Nada za Srbiju više, SNS manje. Kvota 6.33, Vučićevih 1000 dinara i 1000 samostalnih. Lagane pare :)

Nećeš na Astro Branojku i Tadiju da prelaze cenzus? 😌
sad me teraš da igram dva tiketa :LOL:

ako računaš na suvo SDS + DJB + Otete bebe prošli put imali 4.9%, doduše sa Stamatovićem kod ludog Raduleta i svakako će u frankenštajn koaliciji imati manje u zbiru. Al opet, ako toliko propadnu da budu ispod 3% treba definitivno da se penzionišu.

Jeremića ne očekujem da pređe cenzus.

• Wow
Reactions: Mrm
@Pokahontas

Astro Branka, Tadija, BlesaviRadule, ona žena OtetaBeba, meni sve zanimljivija ta koalicija.. 💥🙌💖 Kao na ESC nešto pičnuto, kad se pojavi, nešto poput Samanta Tine.. 😌🤩

Jbg možemo mi da se zajebavamo ali je bitno da sve liste oko cenzusa budu iznad istog

Jeremić je definitivno najveći rizik, upitnik je koliko je njegovo biračko telo s obzirom da nikad samostalno nije izlazio na izbore, a i sad je dodatno oslabljen nakon što su Ponoš i Aleksić napustili stranku.

Pa bitno je @Pokahontas za Branojkin i Tadijin budžet u narednih 4 godine (potencijalno) sigurno.. 🤩😁💖😚🤑

Back