Izbori

Razapnite me, ali ja nikada nisam imao neko visoko misljenje o Nikoli Jokicu. Meni je tuznije sto je na listi ljudi koji podrzava sektu npr Milorad Milinkovic. Kazi mi mrm jedan info kako ove ljude iz Bosne dovozite u Bg? Jel organizovano ili im se placa pa oni sami idu? Na 4 mesta u Surčinu koja su uvek bila kritična skoro 700 glasača više.

Razapnite me, ali ja nikada nisam imao neko visoko misljenje o Nikoli Jokicu. Meni je tuznije sto je na listi ljudi koji podrzava sektu npr Milorad Milinkovic. Kazi mi mrm jedan info kako ove ljude iz Bosne dovozite u Bg? Jel organizovano ili im se placa pa oni sami idu? Na 4 mesta u Surčinu koja su uvek bila kritična skoro 700 glasača više.
Ko kako ih dovozi?

Ja radim glasanje u inostranstvu...

Mislim na ove novo prijavljene ljude što će glasati u Bg? Znam da su pre dobijali džeparac i za gorivo. Ne bi bilo loše kad bi dao neku info 🤣

Mislim na ove novo prijavljene ljude što će glasati u Bg? Znam da su pre dobijali džeparac i za gorivo. Ne bi bilo loše kad bi dao neku info 🤣
ja o tome obavešten sigurno nisam... :D
Pa prijavljeni su i ovi u Bg i u Srbiji generalno, ali su povučenu na lični i "lični" zahtev u BS u Bosnu (inostranstvo)...
E sad šta SNS radi, koga određuje i kada da im treba ovde za glasove (ovde mogu i za lokal da glasaju, a ako glasaju u BIH mogu samo za republiku)..

Last edited:
Litar evrodizela će do narednog petka na pumpama koštati maksimalno 197 dinara za litar, dok će benzin evropremijum BMB 95 najviše koštati 175 dinara za litar.

U odnosu na prošlu nedelju, dizel i benzin jeftiniji su za po tri dinara. Moralo da padne neko pojeftinjenje pred izbore :D

ja o tome obavešten sigurno nisam... :D
Pa prijavljeni su i ovi u Bg i u Srbiji generalno, ali su povučenu na lični zahtev u BS u Bosnu (inostranstvo)...
E sad šta SNS radi, koga određuje i kada da im treba ovde za glasove (ovde mogu i za lokal da glasaju, a ako glasaju u BIH mogu samo za republiku)..
Tu se i radi o borbi za Beogradske izbore. Svaki glas je tu kao od suvog zlata.

Objavili spisak poznatih koji su pružili podršku Vučićevoj listi, a tu i dosta muzičara:
  • Lepa Lukić, srpska pevačica izvornih narodnih i novokomponovanih pesama
  • Zorica Brunclik, pevačica
  • Miroljub Aranđelović Kemiš, harmonikaš i kompozitor
  • Nada Obrić, pevačica
  • Aleksandar Saša Popović, muzičar
  • Saša Matić, pevač
  • Oliver Mandić, pevač i kompozitor
  • Aleksandar Aca Lukas Vuksanović, pevač
  • Violeta Viki Miljković, pevačica
  • Dragan Tašković, muzički producent
  • Milica Pavlović, pevačica
  • Ilda Šaulić Vučković, pevačica
  • Nikola Rokvić, pevač
  • Dragica Radosavljević - Cakana, lokalni solista izvornih tradicionalnih pesama
  • Jovana Cvetković, estradni umetnik
  • Milica Todorović, pevačica
  • Aleksandar Cvetković, pevač
  • Enes Mavrić, muzički urednik
  • Leontina Pat, pevačica
  • Branislav Krstić, muzičar
  • Mirna Radulović, pop pevačica
  • Danijel Đurić, pevač i producent
  • Milena Vučić, pop pevačica
  • Dejan Zli Lazović, pevač
  • Nemanja Đorđević, estradni umetnik
  • Mikica Antonić, kompozitor
  • Marina Gobović Kovačević, pevačica
  • Marija Gobović Sekulić, pevačica
  • Bogoljub Banjac Čombe, muzičar
Eto tu i Milice Pavlović, Sestara Gobović, Mirne Radulović :D

Od svih javnih licnosti koje podrze vlast, "umetnici" su mi najodvratniji. Rec muzicara i glumaca je uvek bila korektivni faktor i otvorena kritika rezima, a nasa drzava se pretvorila u estradno-navijacku splacinu. Sve to zarad interesa, sitnih ili krupnih (kladim se da ce se stvarno ove Gobovicke pojaviti na PZE). Da ne spominjem ove koji su vec bogati. Ljudi koji udju u stranku ne rade to jer "moraju", nego jer im je zao svoje guzice i komfora u zamenu da uzmu i da se malo namuce. Jednostavno ne mogu da ih posmatram kao ljudska bica od integriteta. Neko je Vlado Georgiev, neko Konstrakta, a neko se svrstao na ove sramne spiskove.

Tu se i radi o borbi za Beogradske izbore. Svaki glas je tu kao od suvog zlata.
Pa da.... pretpostavljam da je tako...ja ti mogu nažalost reći samo zvanične stvari oko prijave za glasanje u inostranstvu...a što se BiH tiče ko i kako je dobio državljansvo, a potom prebivalište, to je sve na MUP-u... :(

Javne ličnosti koje imaju najviše i koje zapravo ne tangira težina života danas, jer istu uopšte i ne osećaju, uvek su bili prilepak vlasti. Jadno, ali tako je.

Ipsos gotovo na dnevnom nivou bombarduje "istraživanjima". Pitaju koliko je sigurno da ćemo izaći na izbore, za koga glasamo i da li ćemo glasati za ili protiv AV. Znači bukvalno je tako formulisano pitanje sa ZA i PROTIV odgovorima. Ovo su isto radili i prošle godine, uoči izbora češće, a tokom godine bude nekoliko puta. Sad su preterali.

To sa javnim ličnostima je najmanji problem, a ovo što @Nije sve tako sivo , za "beogradske i novosadske Bosance" kaže, e to vam je dragi moji ključ za Beograd i NS... :(

I pored zabrana onih, sto smo pisali @Miloš gradska uprava je dobila solidarnu pomoc od 16 000 rsd, a neka javna preduzeca na nivou grada, znam za Parking servis jer znam ljude odatle, 41 000 rsd....
Mi naravno, kao i uvek, ZERO...:ROFLMAO:

Vi možda dobijete novogodišnji paketić nakon izbora. Ove dotira grad, a vas Deda Mraz.

• Haha
Reactions: Mrm
Krenulo je masovno slanje poziva preminulima, vidim ovde u naselju u Nisu

Krenulo je masovno slanje poziva preminulima, vidim ovde u naselju u Nisu
nisu preminuli nego ljudi iz Bosne, najviše Banja luka, prijavljeni na te adrese...

A za Niš je VRLO, VRLO moguće da je i Severna Makedonija u pitanju - Kumanovo i Skoplje... :cry::cry:

Ljudi mi smo na*ebali, ovo je jedinstvena zemlja u svetu šta se radi... :cry:

mada i Hrvati koriste Hrvate iz BIH za izbore redovno, to znam..i to stranački...

Back