dodo
Ekspert
Važno je, da znamo kome da ''namestimo ban''ali nije od suštinske važnosti kako je koji pojedinac glasao.

Važno je, da znamo kome da ''namestimo ban''ali nije od suštinske važnosti kako je koji pojedinac glasao.
Ko kako ih dovozi?Razapnite me, ali ja nikada nisam imao neko visoko misljenje o Nikoli Jokicu. Meni je tuznije sto je na listi ljudi koji podrzava sektu npr Milorad Milinkovic. Kazi mi mrm jedan info kako ove ljude iz Bosne dovozite u Bg? Jel organizovano ili im se placa pa oni sami idu? Na 4 mesta u Surčinu koja su uvek bila kritična skoro 700 glasača više.
Umirem na ovaj avatar od KiviVažno je, da znamo kome da ''namestimo ban''![]()
ja o tome obavešten sigurno nisam...Mislim na ove novo prijavljene ljude što će glasati u Bg? Znam da su pre dobijali džeparac i za gorivo. Ne bi bilo loše kad bi dao neku info![]()
Tu se i radi o borbi za Beogradske izbore. Svaki glas je tu kao od suvog zlata.ja o tome obavešten sigurno nisam...
Pa prijavljeni su i ovi u Bg i u Srbiji generalno, ali su povučenu na lični zahtev u BS u Bosnu (inostranstvo)...
E sad šta SNS radi, koga određuje i kada da im treba ovde za glasove (ovde mogu i za lokal da glasaju, a ako glasaju u BIH mogu samo za republiku)..
Objavili spisak poznatih koji su pružili podršku Vučićevoj listi, a tu i dosta muzičara:
Eto tu i Milice Pavlović, Sestara Gobović, Mirne Radulović
- Lepa Lukić, srpska pevačica izvornih narodnih i novokomponovanih pesama
- Zorica Brunclik, pevačica
- Miroljub Aranđelović Kemiš, harmonikaš i kompozitor
- Nada Obrić, pevačica
- Aleksandar Saša Popović, muzičar
- Saša Matić, pevač
- Oliver Mandić, pevač i kompozitor
- Aleksandar Aca Lukas Vuksanović, pevač
- Violeta Viki Miljković, pevačica
- Dragan Tašković, muzički producent
- Milica Pavlović, pevačica
- Ilda Šaulić Vučković, pevačica
- Nikola Rokvić, pevač
- Dragica Radosavljević - Cakana, lokalni solista izvornih tradicionalnih pesama
- Jovana Cvetković, estradni umetnik
- Milica Todorović, pevačica
- Aleksandar Cvetković, pevač
- Enes Mavrić, muzički urednik
- Leontina Pat, pevačica
- Branislav Krstić, muzičar
- Mirna Radulović, pop pevačica
- Danijel Đurić, pevač i producent
- Milena Vučić, pop pevačica
- Dejan Zli Lazović, pevač
- Nemanja Đorđević, estradni umetnik
- Mikica Antonić, kompozitor
- Marina Gobović Kovačević, pevačica
- Marija Gobović Sekulić, pevačica
- Bogoljub Banjac Čombe, muzičar
![]()
Pa da.... pretpostavljam da je tako...ja ti mogu nažalost reći samo zvanične stvari oko prijave za glasanje u inostranstvu...a što se BiH tiče ko i kako je dobio državljansvo, a potom prebivalište, to je sve na MUP-u...Tu se i radi o borbi za Beogradske izbore. Svaki glas je tu kao od suvog zlata.
nisu preminuli nego ljudi iz Bosne, najviše Banja luka, prijavljeni na te adrese...Krenulo je masovno slanje poziva preminulima, vidim ovde u naselju u Nisu
nemoj samo da bude CD sestara Gobovć ko Boga te molim...Vi možda dobijete novogodišnji paketić nakon izbora. Ove dotira grad, a vas Deda Mraz.