Izbori

Poklonu se u zube ne gleda :D

• Haha
Reactions: Mrm
Da li isto ko Milica Pavlović :unsure:

• Like
Da samo sto je Pavlovicka imala i neku karijeru pre svega ovoga a ove dve odjednom se pojavise gotovo kao po partijskoj direktivi

Ma da li si realan da povezuješ politiku sa PZE-om? Bar kod nas se bira najbolji paket i nema nekog primetnog uticaja vlasti na evrovizijskog predstavnika. Lično niti sam znao koju političku opciju preferiraju, niti me to zanima. Nisu se one pojavile po direktivi, godinama pevaju, a druga stvar je što ih nisi primetio. Ima daleko više manje poznatih koji teže nastupu na nacionalnom izboru pa i Evroviziji.

Pa kako god, ima i boljih i gorih na domaćoj sceni. Videćemo i da li će proći selekcionu komisiju. Smešno mi je što se nekom čini da se one forsiraju na forumu, a sve je započelo sasvim slučajno, potpuno nevezano za politiku i ishod na PZE24. Pošto su mesecima pojedinci ponavljali kao papagaji Breskvica - Sara, Sara - Breskvica - Sara, onda malo uskoči Stojan, pa ajmo opet Sara, Breskvica Breskvica, Teya Dora, Breskvica, kao da su to jedine estradne ličnosti, a kako su u tom momentu Sestre Gobović javno izjavile da su prijavile pesmu, tako su se pojavile kao faktor koji je malo poremetio tu idilu pojedinaca, prema kojoj ne može se pojaviti niko sem Sare i Breskvice. Sve ostalo je samo mašta pojedinaca kojima je percepcija čudna, pa ako je nešto što im se ne dopada, onda mora da je iz SNS-a, a ako im je dobro ali podržava isti taj SNS, onda ćute i traže izgovore.​

Ništa bez Naftalinke naše, ja vam rekoh, a vi kako 'oćete! :love: ✌️

Breskvica, Sara i ostali imaju neku karijeru i fanove i van PZE a ove se odjenom pojavljuju a niko za njih nije cuo.

Otkud ti to da niko nije čuo? Pa i prošle godine smo imali izvođače koji su prvi put došli na nacionalni izbor, npr. Baloš koga neki stavljaju sad u paket sa Sarom i Breskvicom samo na osnovu jedne pesme u karijeri. Sasvim je normalno da će se pojaviti i neko nov. I sad očekujem da na spisku učesnika bude neko nepoznat široj javnosti, a da to nisu one.

Ajde nemoj spamovati u prazno. Imaju 3 albuma iza sebe, dva izdata za City Records i jedan za PGP-RTS, održale 2016. koncert u Sava centru, kome su tada pevale, praznoj sali? Na koncertu im gosti bili Dušan Svilar i Merima Njegomir. Nastupaju i po inostranstvu itd, tako da imaju publiku.

• Haha
Obožavam bizarnu raspravu o Sestrama Gobović! 🙌
#izbori2023 🇷🇸❤️💙🤍

Navratile da motivišu glasače :LOL:

• Haha
Back