Izbori

Ne zovu za dzabe ovu zavetnicu Milicu pileci mozak. Desnica sa zajednickom listom bi mogla uzeti jedan deo glasova od SNS. Levica puno bolje organizovana.

Mica Naprednica minira ujedinjenje desne opozicije u jednu kolonu, tačnije muž joj Stefan.

Vazda su bili Napredna filijala, ne znam šta je Bošku trebala koalicija i blok sa njima. Jeste da ima on neke kontroverzne stavove, ali lud nije.

Evropski blok mnogo bolje organizovan.

Mica je meni oduvek bila mala ljigavica. Jaka na rečima i nekim nazovi argumentima, a ustvari... :sick: Boško je prolupao takođe, od njega nema ništa. Čovek je izuzetno obrazovan, ali džaba sve kada nema nameru da svoju političku ideologiju revidira i unapređuje.

Meni je Bosko klasicni ruski placenik, covek operisan od bilo koje autentike. A i to sto ima od autenticnosti mislim da je praziluk.

Njega sam zaista voleo da slušam, mnogo toga pametnog se od njega moglo čuti. U političkom smislu je definitivno pogazio sav svoj potencijal.

Imamo temu Izbori.

Bukvalno je u pitanju family reunion, sad su svi na okupu u toj koaliciji.

Pobeđuje svakako i bez njih, ostaće na vlasti da sprovede ovo o čemu Ursula priča ovih dana.

Aha, da implementira ove reforme za medije. Ursula dosla da nas sprda u facu.

Dakle stanje u Bg je toliko lose za vodju da je morao svog politickog tatu da izvadi iz naftalina. Iskren da budem tome se nisam nadao.

Protesti su pomogli jer su ljudi imali prilke da vide koliko ima zapravo sveta kome je Vucica preko glave i sad su ohrabreni da glasaju, ujedinjenje opozicije je jos zaprzilo corbu. Svakako ce SNS da pobedi, ali mislim da ce im ovo biti najslabija pobeda i da su krenuli putem nepovrata.

Pa bilo da SNS i SRS idu zajedno ili odvojeno, na isto dođe, jer SRS svakako ni ne bi ulazio u koaliciju sa opozicijom, niti bi to bilo prirodno (osim možda sa Zavetnicima i Dverima).

Back