Izbori

Upravo mi čovek i žena zvonili na vrata, kažu aktivisti smo SNS-a, brojimo sigurne glasove, da li podržavate Aleksandra Vučića. Jako me nervira kada idu od vrata do vrata i propituju takve stvari. :rolleyes:

Nisam sigurna da bih to uspela da izgovorim uživo, ali im u principu treba reći DA, da se zavaraju njihova interna predviđanja 😅

U Bg im je sada svaki glas postao bitan.
Meni je sasvim jasno da ce se boriti da sacuvaju svoja dupeta.
Sve vise sam ubedjen da ce izgubiti u Beogradu.

F_LXEHgXUAAidDb

Joj, Čeda je odavno ispušena muštikla a i dok je bio aktivniji uvek se šunjao po koalicijama i tako ulazio u Skupštinu, večito oko 5%.

Bolje da je OnlyFans otvorio...e to bi bio comeback kakav zaslužujemo. 😻

Imaćemo opet i drugo BM u Banja Luci kao prošli put, prvo je odavno popunjeno, Bogami može i drugo da prebaci.. 😌

Ona ide u Parlament da promoviše zdrav život uz sprovođenje ekonomskih reformi. :LOL:

• Love
Reactions: Mrm
Lista Čede Jovanovića za koju se skupljaju potpisi za grad i za parlament (caugh, caugh.. 🤭🤭) se zove "Čedomir Jovanović - mora drugačije" ❤️, a lista Miše Vacića za koju se takođe "prikupljaju" potpisi, samo za parlament, se zove "Miša Vacić - da se vojska na Kosovo vrati"..🇷🇸 🙌
Da nije Maja Nikolić na listi, možda i na prolaznom mestu? 😂

Blaaaamčina, obojici će na kraju Šizoje skupiti potpise.

Blokiran je na Tiktoku, povraća mi se od njega, samo što iz frižidera ne iskoči.

Jedini ljudi prema kojima sam bio jako neprijatan i bezobrazan su bili neki članovi kod Miše Vacića, zaustave me na NBGD kod Starog Merkatora i počinju mi neku priču, znate mi smo patriote ovo ono, naša religija pravoslavna, ljubav sa braćom Rusima i sl. Rekoh ajde da čujem jednu molitvu, hajde makar Oče naš da čujem. Naravno tajac sa druge strane. Posle toga smo ušli u neku jako ružnu priču.
Jedini cilj svih tih fantomskih listi je da dobije nekoliko stotina glasova i da se ti glasovi posle raspodele najjačoj stranci.
Kako samo izađu iz frižidera za svake izbore likovi kao Čeda, Vacić, Radule (koji je opet na jednoj šizofrenoj listi, a 2020. je imao najjači duo na 5. i 6.mestu liste, jedna do druge Mila Alečković i Hana Adrović, šizofrenije od toga nije moguće) :ROFLMAO:

Back