Izbori

Sećam se da je iskakao iz frižidera, ali mi nije bio iritantan, čak mi je bio simpa. Treba imati u vidu da sam bio dete, doduše, šta sam znao tada lol Ostao mi je u pamćenju kao ok osopica, ali naravno da sam kasnije saznao da su oni krali koliko su stigli, što na lokalu, što na državnom nivou.

Uostalom, ta vlast je i omogućila Vučka.

Ono što je bilo sigurno kod njega je opredeljenost da se ide ka EU i to poštujem, ali tempo je bio vrlo problematičan najviše jer je bilo problema oko saradnje sa Hagom i sa strukturama koje su optužene štitile, a na koje on nije mogao preterano da utiče + onda je dodato kosovsko pitanje kao nekakav poseban deo u našem pristupnom programu. Međutim, u svakodnevnom političkom životu se ponašao bahato i to posebno tokom drugog mandata, kada je na čelo Vlade doveo Cvetkovića, koji verovatno ni dan danas ne zna kako je dospeo u Nemanjinu. Tomislav Nikolić, hteli da priznamo to ili ne, je, sa svim svojim diplomatskim i protokolarnim gafovima, bio mnogo više u liniji predsedničkih ograničenja propisanih Ustavom. Doduše, pitanje koliko je to bila njegova volja, a koliko Vučićeva želja/naređenje (to je već druga priča).

Mada ni to da se lično nije obogatio ili da je možda kao osoba simpatičan, ne isključuje ni činjenicu da je politički grobar DS, ni da je kao predsednik bio bahat i da je doveo idiote na vlast...

I jedno i drugo mi je tačno...

Pljuju me njihovi botovi na tviteru, ali moram reci da su ti ljudi neunistivi. Sta li je njima u glavama da mi je znati. Mnogo lakse je sa snsovcima, oni to iz sitnce licne koristi ili zato sto su ucenjeni, ali ovi ljudi su mi enigma.

• Haha
Reactions: Mrm
Pljuju me njihovi botovi na tviteru, ali moram reci da su ti ljudi neunistivi. Sta li je njima u glavama da mi je znati. Mnogo lakse je sa snsovcima, oni to iz sitnce licne koristi ili zato sto su ucenjeni, ali ovi ljudi su mi enigma.
Nije svako jutro tako sivo! DOBRO JUTRO :rs:❤️💙🤍
Ovoj zemlji pomoći nema...

@Nije sve tako sivo a jel si siguran da "ti ljudi" nisu isto sns botovi, sa određenim zadacima? ;)

Nazalost, sve je ovo predaleko otislo i sa Vuckom i sa pretencioznom i sizofrenom opozicijom.

"to je bilo na nasjem Bozjicju"
Da nisam pročitao titl, ne bih razumeo šta je rekao. Kako li je tek zvučao na tom razgovoru u Nemačkoj (na engleskom ili nemačkom jeziku). :oops:

Naprednjaci džabe daju pare na internet kampanju kada ogromna većina njihovog biračkog tela dolazi iz televizijskih trovačnica (Pink, Happy, StudioB...)

Kakve pa to ima veze? Ako neka stranka ima podršku nekih televizija, ne znači da ne treba da ima i druge načine promocije. Bez veze je steći predstavu da su njihovi glasači samo oni koji gledaju pomenute televizije, iako možda odatle potiče solidan procenat.

Sinoć u 23 h pred ponoć zove čovek iz konzulata u Štutgartu.. Kaže ima buljuk prijava ljudi imaju prebivalište samo južno od Ibra, Gnjilane, Uroševac itd.. Nemaju boravište u Srbiji žive u Nrmačkj važeči pasoši i lk Srbije. Slao je u Leskovac misleći da oni pokrivaju taj deo. Odbili su, slao je dalje, niko ne uzima u obradu zahteve! A da mi je slučajno promakla nrka projava (SnS) iz BIH danas bih na*ebao...,

Vučiću, Arno Gujon, Srbi sa Kosova nemaju gde da vam glasaju..

Dok mi to priča mislim se zovi Gujona neka ih stavi u Parizu da glasaju..

Veseli se srpski rode.. ❤️💙🤍🇷🇸 na delu... 😔

Last edited:
Pa apsolutno je jasno da su mnogi učesnici ovih izbora indirektno Vučićevi privezci, to više i nije neka tajna.
Mogla bi se ubaciti anketa u temu, kada bude proglašena konačna lista.
Inače mogu vam reći da nije teško bilo naći kontrolore za našu opštinu i da se ljudi generalno interesuju. Iznenađenje mi je da dosta ljudi gotivi Mikija Aleksića, to nisam očekivao.

Sad sam išao u kancelariju, Ambasada na Kipru u Nikoziji danima ništa nije gledala od zahteva, samo su izručili danas skoro sve što su imali, POSLE ISTEKA ROKA!! 🤣🤣🤣 Slično se desilo i sa konzulatom u Herceg Novom..
Ali zato u Banja Luci i Bijeljini po 2 BM čak ovaj put..možda i 3 u BL ako ne budu mogli da smeste sve u ovo drugo.. 🤣 Novo Goražde je prebukirano, pa idu i Višegrad i Rudo... 👌divota.. 😌

@Pokahontas

Proglašena su BM u inostranstvu..
Mali pomak, ima 3 BM u Kanadi.. U odnosu na jedno prošli put kad je bio samo Toronto, sad ima Toronto, Otava i Vankuver.. U Otavi će moći da glasa i Montreal..
Imamo i Novi Zeland..🙌
Nažalost nisu odobrili Australiju, barem Sidnej, da spoje sve Kanberu, Melburn i Brizbejn u Sidnej..
Imamo Portugal ovaj put za razliku od prošlog puta..
Ali nemamo nijednu Grčku, ni Solun, ni Atinu.. :(
Imamo samo jedno BM u Parizu za razliku od 2 prošlog puta i imamo Ženevu sada kao 4. BM u Švajcarskoj.. Ali zato nema Rijeke, spojena je sa Zagrebom..

Back