Izbori

Toliko se govorilo o ujedinjenju i izlasku na izbore u što manje kolona, a za beogradske izbore već imamo 12, a za parlamentarne 13 lista. Rok za prijave ističe večeras u ponoć.

U Beogradu pod brojem 8 je i lista "DA SE VOJSKA NA KOSOVO VRATI - MIŠA VACIĆ" (zvuči li vam optimistično za budući razvoj grada?), a pod brojem 12 je Grupa građana "ĆALE, OVO JE ZA TEBE", pa Petar Đurić odlučio da ide odvojeno na izbore, a na sa Srbijom protiv nasilja.

Jos jedan od razloga da se vrati cenzus na 5%, sad svi misle da ce da se uhlebe ako predju tih 3% i da su neki bitan politicki faktor.

Najveći upitnici za cenzus su Narodna (Jeremić) i Frankenštajn koalicija SDS - DJB - Otete bebe. I jedni i drugi će da se šetaju oko cenzusa, gore ili dole.

Koliko god mi je ovo vulgarno i monstruozno, politicki eksponirana osoba ipak ne sme sebi da dozvoli da ima eksplicitan snimak jer je ocigledno da ce se zloupotrebiti pre ili kasnije.

Pa to uvek rade, nevezano za izbore. Otvara se deo po deo puta, deo obilaznice, deo Prokopa itd.

Ali ovde čak nije reč o otvaranju dela puta, već o obeležavanju početka radova na saobraćajnici koja je već uveliko u izgradnji što je apsurd.

Pa evo kod mene u naselju kako je tekla izgradnja sportske hale: 2017. predsednik opštine najavio da će se graditi, početkom 2019. najavio da konačno te godine kreće gradnja, postavili tablu pred neke izbore i to tako stajalo ali ništa od radova nije bilo. Onda u junu 2020. došao Vesić i položio kamen temeljac, opet pred izbore, najavljivali kako će se završiti brzo, 2021. rekli evo ove godine, onda 2022. ponovo, završavamo ove godine, i konačno je završena u oktobru 2023. U avgustu ove godine trebalo je da dođe Brnabićka da je otvori, iako nisu bili završeni radovi, tih desetak dana su radili dan i noć zbog toga, ne bi li bar okrečili, ali ona otišla u Sloveniju, pa nije mogla doći, nego umesto nje došao Šapić i samo obišao radove, da bi sad u oktobru opet došao i konačno obeležio svečani početak rada. I time je završena samo prva faza. Sad su predstavili drugu fazu u kojoj će se tu praviti zavoreni i otvoreni bazen, pa jednog dana kada se i to dovrši, opet će biti otvaranja.​

Ja sam na SNS proslavi upravo, u restoranu 😂😂😂, zvali su me kolege iz kancelarije za dijasporu, DA OBAVEZNO DOĐEM SA NJIMA.. ne mogu Gujona da odbijem da nam namesti posle nešto.. 😂😂 A mrtav, nije mi dobro, jedva sedim, a ne proslava.. 😂Tu je Brnabić, Vučević, Gujon, Irena Vujović, sestre Džajić, Nada Macura.. Ahahaha vrištim! 🤣

Gujon je glavni sunce ti poljubim, ovaj ako ne bude premijer sledeći ništa nije uradio.. 🤐

To što se nešto dešava često ne znači da je normalno.
Niko nije ni rekao da je normalno, ali prosto smo navikli na ta otvaranja i to više ne iznenađuje uopšte, valjda se tome ni ne pridaje preveliki značaj u kontekstu izbora.

Odavno se u ovoj državi ono što je nenormalno plasira kao normalno. Sve i da nazadnjaci odu sa vlasti u nekoj doglednoj budućnosti, biće potrebno mnogo, mnogo vremena da se poremećeni sistem vrednosti pre svega, a onda i njihove silne bahanalije i lopovluk sa svih strana, nekako resetuju i da se društvo generalno vrati u neki normalan kolosek. Ova njegova propaganda je bolesna, ti obilasci kuća nekih "random" ljudi i polemike o svetloj budućnosti.... :ROFLMAO: Da nije smešno bilo bi žalosno.

Da. Neko ko ne prati tv, misli da je to internet kampanja, a u stvari te reklame idu uredno na tv-u, videh sinoć na RTS-u. A i ako se promeni vlast, iskreno ne verujem da će se sve manjkavosti prevazići i da će postojati dobra volja da se radi na tome. Pre svega to mislim poučen ranijim iskustvima. Ako gledamo lokal, tu je jako važno da se Đilas skloni i da ne figurira kao ličnost koja vuče konce. Dok je on bio gradonačelnik Beograda, a bio je prilično dugo, ovde u mojoj opštini je na vlasti takođe bila njegova stranka, i tad je daleko malo urađeno nego za vreme SNS-a, a ako je sada javašluk sa milion propusta, možete misliti kako je tek tada bilo. Čak je neko vreme DS bio u koaliciji sa SNS-om, nije im ni to strano kako bi zaseli u fotelje. Zato ako su se stranke i udružile sada, treba bar maknuti pojedince koji su tužni akteri prošlih vremena i dati šansu nekim novim licima.​

Back