Izbori

Je l' stan u NS ili BG? 😁
Bg...
Nemam nikave veze sa Vojvodinom, tako su me rasporedili na slikanju...eto i ovo im je lazno, hahaha, ljudi svi iza nisu iz Vjvodine, nego iz Beograda, a poslanici sa Vucevicem ispred su za pokrajinski parlament.. :ROFLMAO:

Ja kažem sve što uradim, osuđujte me koliko hoćete, ako mislte da je to nešto što treba.. :)
Meni isto i sa vašim osudama i bez.. Ih jaka posla..

Dozvoli i ti da neki od nas formiraju utiske na osnovu tvog prilično opširnog i detaljnog piskaranja o politici. Niti sam sudija, a još manje me zanima da nekome lepim etikete. Mene samo nervira kada neko ko očigledno ima neke veze sa aktuelnom vlašću ovde kukači i izražava gađenje kampanjom koju ti isti ljudi vode i uređuju.

Da li si među naprednjacima ili ne, nebitno. To je tvoja stvar i tvoje pravo na kraju krajeva.
Nego mene čudi jedna stvar. S obzirom da iznosiš toliko detalja o SNS-u ovde na forumu, je l' ne misliš da postoji mogućnost da neko iz SNS-a to vidi i pročita i da time rizikuješ svoj posao? Forum je javan. Tvoj profil nije anoniman, tako da je lako povezati kockice. Nemoguće da toga nisi svestan. Ili jesi?

Ne jer nisam primljen preko SNS, a i da se nešto desi, mogu samo da me časte tako što će me za iste (bedne) pare prebaciti negde dalje od smrdljivog odeljenja koje radi izbore... Ali neće to june mene da mune.. :/

@MilanB

Bilo je slučajeva da nameste ljudima i daju im otkaz, ali svi su se preko suda vraćali i čak su im zaostale plate isplaćivane nakon toga, tako da se to nikom ne isplati da se ganja sa običnim savetnikom sa platom od 70-80 000 rsd, to su uvideli...

@MilanB

Bilo je slučajeva da nameste ljudima i daju im otkaz, ali svi su se preko suda vraćali i čak su im zaostale plate isplaćivane nakon toga, tako da se to nikom ne isplati da se ganja sa običnim savetnikom sa platom od 70-80 000 rsd, to su uvideli...
A ti bi da rizikuješ da do tako nečega dođe? Pa da se onda vucaraš po sudovima kako bi te vratili na posao.
A ako te prebace na slabije plaćeno radno mesto? I ovako nisi zadovoljan koliko zarađuješ.
Ne znam, meni to deluje suludo... ali ko zna, možda ti imaš jaka leđa tamo ili moćnog ljubavnika pa nemaš razloga za brigu. 😁

Pokušavam da ne osuđujem nikog, svako svoj krst nosi i zna sa čime ide na spavanje.

Ali ovo je sve tačno:
Dozvoli i ti da neki od nas formiraju utiske na osnovu tvog prilično opširnog i detaljnog piskaranja o politici. Niti sam sudija, a još manje me zanima da nekome lepim etikete. Mene samo nervira kada neko ko očigledno ima neke veze sa aktuelnom vlašću ovde kukači i izražava gađenje kampanjom koju ti isti ljudi vode i uređuju.

Eeee ako ja treba da se plašim sa čime idem na spavanje, samo ću reći da je onda ova zemlja najdivnije mesto na svetu... 🇷🇸❤️💙🤍
Eeeee, dragi moji forumaši.. :/

Ni ne mislim da si tako kazao, Petre, naravno...
Eeee da su samo SNS-ovci, preturio sam ja za ovih sedam i kusur godina ovde svakojake, nema šta ne, ne zaboravite da su SPO-ovci nekadašnji i DS-ovci neki i dalje ovde.. Najgori kadar je došao ovde kad je Vuk Drašković u vreme DOS-a bio ministar...u pola odeljenja oni i dalje žare i pale, ne *ebu živu silu...
Ja samo čekam još Zavetnike u kabinetu ovde i da gasim svetlo.. A nisam najsigurniji da i njih nema ovde trenutno.. Ništa mene više ne čudi..
E moji vi...

Last edited:
Nisam ušao u SNS..

I ovo će biti poslednja rečenica na tu temu.. :)

Back