Znači Tijana Bošković koja je iz Nevesinja, reprezentativka Srbije u odbojci i Nemanja Majdov, reprezentativac u džudou koji je sa Pala, Srbiji valjaju samo kad joj donose medalje, ali nemaju pravo da glasaju na izborima jer ne žive u Srbiji i Beogradu. Prva je najbolja odbojkašica na svetu, drugi svetski prvak. Razlika između Vučića i opozicije svakakao nije samo na osnovu tih glasova koji se potenciraju. I na kraču krajeva, taj isti Dodik je na jedvite jade dobio izbore u RS, zahvaljujući manipulacijama i sličnim radnjama, i sad on vodi ljude da glasaju u Srbiji, a ti isti ljudi ne glasaju ni ovamo.
Ja sam državljanin Srbije i Vučića ne mogu smislit. Jel to znači da ja imam pravo da glasam, ili nemam? A državljanstvo sam dobio i platio gomilu taksi, ne zato što ću imati neke benefite od srpskog pasoša (koji je vredan i značajan koliko i onaj BH), već zato što volim tu zemlju i osećam pripadnost istoj. Na žalost emocije nisu obostrane. Mi vama valjamo samo dok imate koristi od nas, da ima ko da blokira priznanje Kosova, da dobijate glasove u UN i drugim organizacijama, na Evroviziji, uzimate sportiste i td.