Izbori

Problem je što ni međunarodna zajednica nije u jednoj ravni, čuju se disonantni tonovi i iz same EU i posmatračkih misija. Od Bilčika koji je manje-više okarakterisao ok, do poslanika EP koji su videli šta se i kako zapravo dešavalo. Amerika isto - raduju se saradnji, onda pozivaju na istragu nepravilnosti, a jedini oštriji tonovi dolaze od nekih kongresmena/ki iz redova Demokrata. Nemci su očekivano reagovali, naročito jer Analenini Zeleni ne mogu da smisle Vučiča (a uostalom ni SPD koji vodi Vladu).

Ali to je jedini impuls na koji bi Vučić odreagovao i ja verujem da će biti ribanja, samo je pitanje šta ćemo od toga mi biti u prilici da vidimo/čujemo.

Prestanite da ismevate Micu Zavetnicu, žena je jasno i glasno rekla da je ona prešla cenzus, Boškić je takodje rekao, da su oni prešli i čekaju posle preliminarnih da izadju i ZVANIČNI REZULTATI, koji će im doneti tih 0.22% i etoo gaa upadaju u skupštinu, ako ne ujediniće se sa bratom Nestorom i eto ih u skupštini, libo ih racku...

Najveća izlaznost je u Banja Luci na drugom BM, M:tel - Изашло (92.34%) -
Број уписаних бирача
1.528
Број изашлих бирача
1.411

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 1.206
(85.47%)

Najveća izlaznost je u Banja Luci na drugom BM, M:tel - Изашло (92.34%) -
Број уписаних бирача
1.528
Број изашлих бирача
1.411

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 1.206
(85.47%)
Ove postove sa rezultatima neka Miloš prebaci u temu Kupovina

Oni su tako glasali za našu dobrobit, jer nama je dobro što i njima, a svakako je dobro što im Vučko pomaže i uključuje se u investiranje. Za druge opcije nisu ni čuli, pa ih nisu mogli zaokružiti.

Auuu Doboj još veća izlaznost, ovo je prosto nemoguće, znam ko je bio u Doboju sutra ću da pitam.. Ovde su 100% ubacivali listiće u kutiju i potpisivali u biračkom spisku.. Nema teorije ovo..

Број уписаних бирача
950
Број изашлих бирача
938

Изашло (98.73%)
Није изашло (1.27%)
Важећи листићи (99.89%)
Неважећи листићи (0.11%)

A Ambasasa u Lisabonu je zapravo forum OGAE Serbia!! 🇵🇹🙌

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 1
(1.33%)

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 64 (85.33%)

Preponosan sam, ovo BM sam insistirao da se otvori, nisu hteli.. Sad je jasno i zašto nisu hteli iako je bilo 105 prijava.. 😌

A u ambasadi u Llisabonu ima barem 3, 4 iz SNS zaposlenih, dobila je lista 1 glas.. Znači ovima se može i da ne glasaju, pa da *ebe im se, šta će nedeljom da dolazo u amabasdu da glasa.. Žasu.. 😌

U Novom Sadu du takodje glasali ljudi kao u Beogradu, a Dodik bez srama čak izjavio kako je u Beogradu bila baš mala izlaznost Srba koji su poreklom iz Bosne a sada žive u Beogradu, kaže kako smatra da moraju sledeći put izaći u mnogo većem broju, da slučajno kako kaže ne bi pobedili anti Srbi i ljudi koji rade za strane službe, nego da ostanu na vlasti Srbi odnosno SNS.

Ali ova klanja drugosrbijanaca i republikosrbijanaca mislim da su prevazisla Srbe i Albance.

Izvini a šta su drugosrbijanci??
Uzgred ako je drugosrbijanac ono što govori Dodik, zar nije i Dodik bio "drugosrbijanac" devedesetih i dvehiljaditih??
A ondaa naprosno odjednom postao nacoš postao kako kaže i rodoljub bla blaa truuć...

Izraz drugosrbijanci su izmislili Šešelj i ekipa, kako bi diskreditovali i uvredili kao ljude koji se ne slažu sa njihovim stavom.

Da, u Doboju nisu imali ni posmatrače strane, a birački odbor je bio samo sastavljen od SNS, to je to, ja garantujem da su ubacivali listiće u kutiju i potpisivali birački spisak pred kraj glasanja.. ma 100%, ova mi kaže da ništa nije videla, čitaj pravi se blesava, ovolika izlasnot i procenat nevažećih je teoretski nemoguća..

To se radilo prošle godine u selima kod Sjenice, Priboja i na Pešteru, bilo je puno biračkih mesta gde su kontrolori bili samo iz stranke SPP Usame Zukorlić i pred kraj dana su ubacivali za sebe i za SNS listiće prema dogovru,. gde koliko treba...

Eeeh sad druže nemoj ga vredjati, jbg nije više u skupštini teže se živi i jadan ima lovu samo da krka hleb i ništa više i zato mu je stomak toliki, trebalo je da glasamo za njega da opet udje u skupštinu da ždere više zdrave i skupe stvari...

Back